Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 14 August! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 14 August este de Miercuri 12 August ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Pentru zugravirea peretilor, fie ca este vorba de cei interiori sau de cei exteriori, este nevoie de produse de calitate, care sa asigure atat un aspect deosebit, cat si o rezistenta mare in timp. Si de pricepere este nevoie in cazul in care sarcina cade asupra ta! Dar nu ne facem griji in privinta asta.

La Utilul ai la dispozitie tencuieli decorative de calitate, la preturi bune, precum si vopsele si amorse premium. De asemenea, echipa Utilul este mereu gata sa iti ofere cele mai bune sfaturi. Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri si permite-ne sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a investi corect.

Descopera gama de tencuieli decorative si vopsele de la Utilul!

Fie ca doresti amorsa, vopsea lavabila de interior sau tencuiala decorativa in varianta mozaicata, la Utilul ai de unde sa alegi. De exemplu, in gama Stucco Veneziano ai la dispozitie o varietate de vopsele in nuante diferite, precum si grunduri de nuantare premium. Pentru exterior, poti opta pentru superlavabila cu rezistenta superioara la UV si intemperii, cu o putere mare de acoperire, iar daca urmeaza sa schimbi aspectul gardului, atunci alege tencuieli decorative de soclu.

Produsele, tencuieli decorative pentru socluri si garduri sau vopsele pentru incaperi, sunt de cea mai buna calitate. Permit o curatare usoara, se aplica si se usuca rapid, iar preturile lor sunt accesibile tuturor.

Ai grija insa sa alegi luand in calcul tipul peretilor ce urmeaza a fi zugraviti. Daca, de exemplu, doresti sa zugravesti baia, cauta tencuieli decorative de interior cu proprietati antimucegai, ce nu permit dezvoltarea microorganismelor. Pentru camera copilului, de exemplu, alege produse foarte usor de curatat, iar pentru gard selecteaza o tencuiala decorativa cu rezistenta mare la socuri. In cazul in care ai nevoie de ajutor, contacteaza-ne.