Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Pigmenti si oxizi

Pigmenti concentrati

Gama de pigmenti concentrati de la Utilul pentru nuantarea vopselelor lavabile si semilavabile, pentru interior si exterior, este alegerea ideala, daca iti doresti culori intense si rezistente in timp. Un pigment superconcentrat Kober te va ajuta, insa, nu doar sa obtii culori intense si durabile, ci si sa ai parte de o multime de alte beneficii. Pigmentii concentrati Kober rezista la lumina puternica si intemperii, au stabilitate la depozitare si sunt compatibili cu toata gama de vopsele lavabile Kober. In plus, alegand un pigment superconcentrat Kober ai parte de un produs care iti permite sa omogenizezi rapid culoarea.Iti punem la dispozitie o gama variata de pigmenti concentrati, la preturi accesibile si corecte, pe care te invitam sa le descoperi mai jos. Un pigment superconcentrat Kober este o solutie simpla si la indemana pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase. De asemenea, daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi!