Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 14 August! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 14 August este de Miercuri 12 August ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Returnarea produselor

Politica retur

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.utilul.ro,iar livrarea s-a efectuat prin curierat rapid.Nu se admit retururi pentru produse ridicate din magazin sau care au fost livrare prin reprezentantii Sc Alexana Transexim 25 Srl.Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile calendaristice , trebuie completat formularul de retur aflat in contul de client, sectiunea Returnare produse , cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. De asemenea produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui.


Returul produselor se poate face prin curier sau venind direct la sediul Sc Alexana Transexim 25 Srl, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. Costurile de transport NU sunt suportate de catre Sc Alexana Transexim 25 Srl. Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile din momentul in care ati primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor . 

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Va rugam ca in momentul expedierii sau cand veniti la magazinul Sc Alexana Transexim 25 Srl , coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original (unde este cazul)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail in momentul completarii formularului de retur). Pentru coletele trimise prin curier va rugam sa completati pe scrisoarea de transport (AWB) numarul de retur .

Exceptii: 

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate: 

a. Capace WC
b. Obiecte sanitare 
c. Produse chimice sau produse de tip vopsea, diluant, lac, etc.
d. Produse igiena personala
e. Produse care intra in contact cu parti ale corpului

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

f. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
g. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
h. Echipamente de pe care s-au dezinstalat accesoriile primite
i. Aparatele electrice sau mecanice ce prezinta urme de utilizare

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).


Pentru probleme de garantie va rugam contactati centrul service cel mai apropiat precizat in certificat de garantie.