Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 7 August! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 7 August este de Miercuri 5 August ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Garantia produselor

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Utilul beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

1.Produse cu certificat de garantie emis de producator 
Pentru o parte dintre produsele vandute de Utilul vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie. Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

2.Produse cu certificat de garantie emis de catre Utilul
Pentru produsele fabricate sau importate de catre Utilul vei gasi certificatul de garantie in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. De asemenea se poate trimite prin format electronic la adresa de email specificata in contul de client.
Garantia este acordata de catre SC Alexana Transexim 25 SRL. sos Fundeni, nr118, sector 2 Bucuresti, tel 0723336286.