Se incarca...

Stimati clienti!
Datorita numarul foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 5 Iunie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 5 Iunie este de Miercuri 3 Iunie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Stimati Clienti!
Va informam ca Luni 1.06.2020 este zi Nelucratoare!
Magazinul este inchis, iar comenzile se vor procesa incepand cu Marti 02.06.2020!
Va multumim!

Slefuitoare electrice

Îți prezentăm cu mare mândrie gama noastră de șlefuitoare electrice! Dacă te-ai săturat de șlefuirea manuală atunci când faci diverse lucrări de bricolaj sau dacă pur și simplu ai decis că a venit vremea să faci niște investiții în atelierul tău profesionist, atunci un șlefuitor ar putea fi alegerea ideală pentru completarea colecției tale… mai ales dacă vorbim de un șlefuitor electric marca Tolsen, Everpro, EvoTools sau Meister Germany.

Alege șlefuitoare electrice de la Utilul și bucură-te de prețuri corecte!

Îți punem la dispoziție o gamă variată de șlefuitoare electrice de calitate, cu bandă, cu vibrații, delta, orbitale și pentru pereți. Nu uita să iei în considerare scopul pentru care achiziționezi șlefuitorul, pentru că, în funcție de acesta, vei avea de ales între șlefuitoare cu puteri de 200-600 W, semiprofesionale sau profesionale, și cu tip de șlefuire circulară sau oscilantă.

Iar dacă ești în căutare de șlefuitoare electrice ieftine, atunci îți mai spunem că avem disponibile și modele sub 150 de lei. Nu uita că un produs scump nu înseamnă întotdeauna și calitate, așa cum un produs ieftin nu este neapărat echivalentul unor specificații tehnice mai puțin valoroase.

Marele avantaj al șlefuitorelor electrice este că, pe lângă rapiditate, îți oferă și posibilitatea de a șlefui diverse tipuri de materiale. Astfel, poți să îți testezi îndemânarea pe tencuială, beton, lemn sau chiar pe metal ori piatră. Sunt ideale inclusiv pentru șlefuirea parchetului.

Așa că, dacă ai pus deja ochii pe un model, contactează-ne, pentru a-ți oferi și alte informații. O echipă de specialiști îți stă la dispoziție oricând cu sfaturi și recomandări care te vor ajuta să faci alegerea cea mai bună. 

Filtreaza produsele
Slefuitor cu mini-banda 400W Meister MF400-1, 1650RPM, banda 8/13x455 mm

399,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Slefuitor orbital Meister MES480 , 480 W, 125 mm, 4000-14000 RPM

255,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Slefuitor cu banda Meister MBS600-1, 600 W, 457 x 75 mm, 170 - 250 m/min

245,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile