Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe24 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 24 Iulie este de Miercuri 22 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Scule sudura

Gama Scule de sudură este concepută special pentru a te ajuta să alegi produse de bună calitate, fără să investești o avere. Nu afirmăm că sculele pentru sudură pe care le comercializăm sunt cele mai ieftine de pe piață, chiar dacă așa poate părea. Spunem doar că au prețuri corecte și o calitate superioară, garantată de producători.

În plus, sunt însoțite de toate sfaturile de care ai nevoie – serviciul nostru de consiliere răspunzând prompt nevoilor clienților. Deci, contactează-ne cu încredere, dacă ai nevoie de mai multe informații și sfaturi!

Alege să descoperi gama de scule de sudură de la Utilul!

Așa cum am spus, comercializăm scule de sudură de calitate. Acestea ne sunt furnizate de producători de renume, dintre care menționăm: EvoTools, Oxyturbo și Tolsen.

Am ales să introducem în portofoliul nostru doar produse de la branduri cunoscute, tocmai pentru a te asigura că alegi corect. Desigur, dacă nu îți stabilești de la început nevoile, oricât de bune ar fi echipamentele, este posibil să nu ajungi la rezultatele scontate. Așa că fii atent la scop, definește caracteristicile pe care dorești să le aibă produsul și abia apoi achiziționează!

Un mic sfat: nu te lăsa influențat de cost. Da! Pe piață găsești scule pentru sudură foarte ieftine și variante cu prețuri exagerate. Cele ieftine nu sunt neapărat de slabă calitate, iar cele foarte scumpe nu sunt întotdeauna și cele mai bune. Așadar, caută mai bine detalii despre producători, mai exact vezi cum sunt priviți pe piață (pe forumuri, de exemplu), și apoi decide. Succes! 

Filtreaza produsele
Pachet electrozi sudura Rutilici 2.5x350 mm- 2.5 kg Evo

26,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile