Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Betoniere

Cumpărăturile necesită timp, iar când dorești să economisești această resursă, tot mai prețioasă de altfel, îți îndrepți atenția către internet. Acum găsești și betoniere online, precum și alte unelte care te vor ajuta să construiești cu spor – deci, toate bune, nu-i așa? La Utilul ai la dispoziție mai multe modele de betoniere, la prețuri decente. Produsele pe care le comercializăm ne sunt furnizate de branduri de top, precum EvoTools și Tolsen. Dacă, de exemplu, ai nevoie doar de o curea de transmisie, la noi o găsești tot la un preț bun și de o calitate înaltă (produsul este marcă proprie). Alege din gama de betoniere de la Utilul modelul potrivit!Știi bine că, dacă te concentrezi pe căutări de genul betoniere ieftine sau cele mai mici prețuri pentru betoniere, nu vei ajunge neapărat unde trebuie. Pentru a investi corect, nu trebuie să iei în calcul doar costul, ci și calitatea: mai exact, modul în care produsul răspunde nevoilor tale, rezistența lui în timp (dată de materialele din care este conceput și de tehnologiile utilizate în producție), întreținerea ușoară etc. De exemplu, un model bun de betonieră este vopsit în câmp electrostatic, un procedeu care îi oferă o rezistență mare în timp și care permite o curățare ușoară. În plus, este mult mai eco-friendly comparativ cu cel vopsit clasic, cu solvenți. Alege produsul potrivit abia după ce îți stabilești nevoile. Aceste mașini pentru prepararea betonului sunt și ele de mai multe tipuri, în funcție de volum și putere. În gama Utilul le găsești cu capacități de 130, 160, 180 sau 200 de litri și cu puteri de 550, 700, respectiv 850 W. Nu uita! Dacă ai nevoie de ajutor în alegere, contactează-ne!