Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Compresoare

Atunci când vine vorba de achiziționarea uneltelor și sculelor, cei mai mulți dintre noi se simt copleșiți de volumul de informații primite și de diversitatea de modele disponibile pe piață.

La fel stau lucrurile și în cazul gamelor de compresoare. Chiar dacă nu vei cumpăra un compresor de la noi, ne dorim să îți oferim informații care să te ajute să faci cea mai bună achiziție, așa că, atunci când alegi compresoare de aer, ai grijă la tip, design, debit și presiune.

Vezi gama de compresoare și alege exact produsul potrivit nevoilor tale!

Pe piață, ca și pe site-ul nostru, de altfel, găsești compresoare cu ulei și fără ulei. Cele fără ulei sunt mai avantajoase din punctul de vedere al costurilor de întreținere. Prin urmare, în ciuda prețului mai ridicat, investiția ta se va amortiza în timp. La polul opus, cele cu ulei necesită intervenții de întreținere mai dese. În cazul lor, va mai trebui să verifici nivelul uleiului și să îl înlocuiești din timp în timp. Cu toate astea, nu uita că au marele avantaj de a fi mai silențioase decât cele fără ulei.

Iar dacă vorbim de debit și presiune, atunci trebuie să știi că fiecare model este compatibil doar cu anumite scule pneumatice. Nu te îngrijora, echipa noastră îți poate oferi toate detaliile pe parcursul procesului de achiziție, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere.

În ceea ce privește criteriul designului, va trebui să te asiguri întotdeauna că dimensiunile utilajului pentru care optezi se pot plia pe spațiul de care dispui acasă, în debara, atelier sau beci.

Așa că, fără alte povești, îți punem la dispoziție compresoare ieftine marca EvoTools, Joka Werkzeuge și Meister Germany, pentru ca tu să ai parte de cele mai bune rezultate. Spor!

Filtreaza produsele
Compresor aer Meister TK1100, 1100W, 8 bar pentru umflat si suflat

579,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Compresor ulei Tolsen Force Xpress, vas 24 l, 1500W, 8 Bar, 2 racorduri

519,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Compresor fara ulei Tolsen Force Xpress, vas 24 l, 800W, 7 Bar, 1 racord

679,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Compresor ulei Tolsen Force Xpress, vas 50 l, 1800W, 8 Bar, 2 racorduri

639,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Compresor ulei Tolsen Force Xpress Industrial, vas 100 l, 2200W, 8 Bar, 2 racorduri

1.759,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile