Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 28 Februarie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 28 Februarie este de Miercuri 26 Februarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Tevi PPR si Fitinguri PPR

Durata de viata, randamentul, rezistenta la coroziune si aspectul sunt criterii esentiale in alegerea tevilor pentru instalatiile sanitare. Acestea sunt respectate in totalitate de tevile PPR (din polipropilena) – specialistii alegand acest tip de tevi in detrimentul celor din cupru sau din alte materiale.

La Utilul ai la dispozitie o gama variata de tevi si fitinguri din PPR la preturi corecte, precum si posibilitatea sa apelezi la un serviciu impecabil de consiliere.

Descopera gama de fitinguri si tevi de PPR de la Utilul!

Pentru ca suntem constienti de faptul ca pretul si calitatea sunt factori importanti pentru tine, in portofoliul nostru gasesti tevi PPR si fitinguri PPR ideale pentru instalatiile de alimentare cu apa calda sau rece, precum si pentru cele de incalzire din cladiri. Produsele sunt realizate de branduri de renume, precum Everpro, Evo Sanitary, Gekko Turkey sau Supratherm, si se remarca nu doar prin calitate inalta, ci si prin preturi accesibile.

Cleme, mufe, coturi, dopuri, teuri... toate sunt disponibile in gama noastra in diverse dimensiuni. Pentru a alege exact ce iti trebuie, nu uita ca poti sa apelezi la ajutorul nostru.

Prin ce se remarca o teava din PPR si un fiting din PPR? Gratie materialului din care acestea sunt realizate, polipropilena, produsele se remarca printr-un randament crescut, fiind mai usor de manevrat. Instalatiile nu pierd caldura si au un transfer termic foarte mic. Un alt punct forte al tevilor si fitingurilor PPR este dat de rezistenta la coroziune – polipropilena fiind rezistenta in fata substantelor chimice.

Tevile PPR sunt ideale chiar si pentru instalatiile sanitare ingropate, datorita rezistentei si flexibilitatii lor putand fi montate sigur si rapid. Usoare, acestea pot fi manipulate eficient chiar si in conditii dificile, iar faptul ca nu au nevoie de izolare le transforma in optiuni perfecte. Fisuri? Gratie procesului de fabricatie, dilatarea lor este redusa cu aproximativ 70% comparativ cu alte tipuri de tevi, riscul aparitiei fisurilor fiind aproape 0.

Pas cu pas, instalatia ta sanitara este gata. Alege calitatea in detrimentul pretului, informeaza-te cu atentie si, daca vrei rezultate bune, cere sfaturi celor care au experienta.

Parametrii de incalzire pentru lipirea tevilor si fitingurilor de PPR se regasesc in urmatorul tabel:
Parametrii de incalzire pentru lipirea tevilor si fitingurilor de PPR se regasesc in urmatorul tabel:

Filtreaza produsele
Cot PPR 75, 90 grade

14,94 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Cot PPR 75, 45 grade

18,15 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Reductie PPR 75-63 simpla

6,36 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Teu PPR 75 egal

18,49 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Teu redus PPR 75-50-75

22,94 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Mufa PPR 75

6,73 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Piesa capat PPR 75

6,86 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Racord FE 75-2 1/2 PPR

96,00 lei

Adauga in cos
Comanda speciala
Racord FI 75-2 1/2 PPR

94,74 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile