Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Atunci cand esti in proces de amenajare sau de reamenajare a unei locuinte, este foarte important sa acorzi atentia cuvenita fiecarui detaliu in parte. Acest lucru este valabil mai ales daca vorbim despre living, un spatiu considerat de specialistii in amenajari interioare (si nu numai) drept „inima casei”.

Asa cum probabil stii, in ultimii ani tot mai multe locuinte sunt construite cu seminee sau cu sobe, fie pe fondul preferintei proprietarilor pentru aspectul clasic, stilat al acestora, fie pe fondul trendurilor internationale de design interior, fie pur si simplu pe fondul preferintei personale pentru o arhitectura interioara cat mai eco-friendly. Oricare ar fi cazul tau, iti venim in intampinare cu o oferta bogata de seminee, care se pliaza chiar si pe cele mai inalte exigente de functionalitate, eleganta si design. Iar daca vorbim despre modele de seminee, atunci trebuie sa stii ca pe site-ul nostru exista unul potrivit pentru fiecare persoana in parte. Secretul este sa stii cu exactitate care sunt specificatiile tehnice si de functionalitate pe care le cauti si sa tii seama de o serie de criterii care iti pot usura alegerea.

Criterii pentru a alege cele mai bune sobe sau seminee

Asa cum aminteam mai sus, daca tii seama de cateva aspecte, sansele sa faci cea mai buna alegere cresc considerabil. Iata cateva dintre acestea:

Stil si tip

Daca vorbim de stil, in cazul sobelor exista modele stil turn, ideale pentru a fi amplasate in coltul camerelor, tip cizma, dotate, de obicei, cu plita si o varietate de alte modele. Ideal ar fi sa iei in considerare spatiul de care dispui si apoi sa te indrepti catre modelul care corespunde cel mai bine. Iar daca ne referim la seminee, si in acest caz vei avea de ales dintre seminee electrice, cu lemne, pe peleti, pe gaz, cu bioetanol si asa mai departe.

Combustibil

Dupa cum am mentionat deja, va trebui sa decizi care varianta de combustibil se pliaza cel mai bine pe exigentele tale. De asemenea, este bine sa iei in considerare avantajele si dezavantajele fiecarui tip de combustibil.

Accesorii

Oferta de seminee si sobe este una bogata, prin urmare si accesoriile sunt pe masura. De exemplu, exista sobe cu plita sau cuptor si modele simple, destinate exclusiv incalzirii. La fel stau lucrurile si in cazul semineelor, vin insotite de o multitudine de accesorii care le fac mai potrivite pentru unele exigente si mai putin potrivite pentru altele.

Asadar, analizeaza toate aceste aspecte si apoi alege cea mai buna varianta pentru locuinta ta.