Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Filtru Y pentru apa

Filtrul Y pentru apa este utilizat in instalatiile sanitare, avand rolul de a retine particulele solide din apa, protejandu-le astfel de eventualele impuritati care pot cauza blocarea tevilor si deteriorarea intregului sistem.

Pentru ca fiecare instalatie este diferita, iti punem la dispozitie o oferta variata de filtre Y, de dimensiuni diferite, realizate din materiale ultra rezistente, concepute sa faca fata cu brio actiunii corozive a apei.

Mentine functionalitatea instalatiilor cu un filtru Y pentru apa de la Utilul!

Pentru ca instalatiile sanitare sa dispuna de maxima functionalitate este foarte important ca, in primul rand, acestea sa fie proiectate de catre un specialist, care sa respecte structura si design-ul casei tale. In al doilea rand, este vital ca acestea sa dispuna de accesoriile si filtrele necesare pentru ca impuritatile si reziduurile sa nu afecteze buna functionare si, implicit, confortul tau si al familiei tale.

Daca proiectarea acestora este munca specialistilor, accesorizarea lor devine responsabilitatea ta. Unul dintre cele mai importante elemente auxiliare este filtrul Y pentru apa. Rolul sau este vital in mentinerea instalatiilor in stare perfecta de functionare, caci impiedica deplasarea impuritatilor catre conexiunile esentiale din interiorul acestora.

Filtrul Y, dotat cu o sita care impiedica trecerea impuritatilor, se monteaza la intrarea in instalatie, cu sita orientata in jos, pentru ca toate reziduurile sa fie oprite de aceasta ca urmare a gravitatiei si a actiunii filtrului. Pentru ca acest lucru sa se intample, filtrul Y pentu apa trebuie montant neaparat pe o pozitie orizontala a conductei.

Iar pentru ca intregul proces sa fie usor de realizat, iti stam la dispozitie nu doar cu o oferta variata de filtre Y pentru apa, ci si cu servicii de consultanta si consiliere, prin intermediul carora te vom ajuta fie sa montezi corect instalatiile, fie sa alegi piesele si accesoriile necesare pentru acestea. SPOR la gasit produsul potrivit necesitatilor tale!


Filtreaza produsele
Filtru Y 3/4 toli, PN20 Everpro

19,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 1/2 toli, PN20 Everpro

11,50 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 1 toli, PN20 Everpro

27,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 3 toli, PN20 Everpro

274,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 1 1/4 toli, PN20 Everpro

51,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 2 toli, PN20 Everpro

103,20 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Filtru Y 1 1/2, PN20 Everpro

70,90 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile