Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 28 Februarie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 28 Februarie este de Miercuri 26 Februarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Pompe apa suprafata

Pompa de suprafata este un echipament folosit pentru a trage la suprafata apa dintr-un rezervor sau dintr-un put, cu scopul de a o utiliza in activitatile casnice si gospodaresti.

In aceasta categorie vei descoperi unele dintre cele mai performante pompe de suprafata, capabile sa faca fata tuturor provocarilor. De altfel, recomandarea noastra este sa alegi o pompa de suprafata cu mare putere, pentru a te asigura ca te poti baza pe ea in orice situatie.

Descopera gama de pompe de suprafata!

Avand rolul principal de a trage apa din fantani sau din rezervoarele de mari adancimi, pompa de suprafata este un echipament indispensabil celor care locuiesc la casa, atat din punctul de vedere al sprijinului adus activitatilor gospodaresti, cat si in ceea ce priveste confortul resimtit in interiorul locuintei.

Pentru a alege cea mai buna solutie, trebuie sa ai in vedere in primul rand adancimea de aspiratie, adica adancimea la care pompa ar trebui scufundata pentru a putea trage apa.

De exemplu, pentru o adancime de 8-9 metri, poti folosi pompa de suprafata centrifugala HF-5AM, marca Joka, de 2 tol si 1500 W, regasita in aceasta categorie. Modelul este recomandat pentru aplicatiile de uz civil si agricol in principal, cum ar fi irigatiile prin picurare si aspersie.

Cum aceasta categorie este caracterizata de diversitate si calitate, vei descoperi in ea motopompe pe benzina, pompe autoamorsante, pompe periferice, pompe de tip jet, dar si pompe de ridicare a presiunii panoului solar, realizate de producatori cu renume international, precum Joka Werkzeuge, Everpro si Build-X-ELL.

Sfat util: alege de la bun inceput o pompa cu o putere mai mare decat cea rezultata din calcule, pentru a nu fi nevoit sa o suprasoliciti sau sa o folosesti la putere maxima!
Filtreaza produsele
Pompa autoamorsanta cu ejector BX EPTO, 750W, adancime 20 m

359,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile