Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 28 Februarie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 28 Februarie este de Miercuri 26 Februarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Hidrofoare apa

Hidroforul a aparut ca o solutie de ridicare a presiunii apei la un nivel optim atunci cand reteaua de distributie nu poate asigura acest lucru, fiind un aparat cu o utilizare larga – zone rezidentiale, scoli, spitale, birouri, institutii publice etc.

In acelasi timp, hidroforul este folosit pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare situate la mare adancime. Descopera gama noastra de hidrofoare si alege-l pe cel potrivit nevoilor tale!

Alege hidrofoarele de la Utilul si bucura-te de preturi corecte!

Fiind dispozitive atat de complexe, dar utile mai ales pentru locuintele aflate in zonele de la periferia orasului sau in cele rurale, hidrofoarele dispun de caracteristici tehnice deosebite, care nu sunt pe intelesul tuturor. De aceea, in alegerea acestora este indicat sa tii cont de urmatoarele aspecte: modul de operare, metoda de aspirare, puterea consumata si multe altele asemanatoare.

In ceea ce priveste modul de operare, oferta Utilul cuprinde doua tipuri de hidrofoare: de adancime si de suprafata. Despre cele din urma putem spune ca au o adancime de aspiratie de maximum 9 metri si o inaltime de refulare de pana la 45 metri, sunt dotate cu protectie termica si cel mai des sunt utilizate pentru alimentarea locuintelor si pentru activitatile casnice sau de gradinarit. Mai exact, acest tip de hidrofor se adreseaza consumatorului final individual.

Cat despre hidrofoarele de adancime, acestea sunt dispozitive performante, prevazute cu motoare foarte puternice, pentru a putea aduce apa la suprafata de la adancimi foarte mari, de pana la 25 metri. Ca dezavantaje, mentionam ca sunt modele mai costisitoare atat in ceea ce priveste consumul energetic, cat si pretul.

Alege o pompa hidrofor de la Utilul, adaptata nevoilor tale, si nu va trebui sa iti mai faci vreodata griji cu privire la presiunea apei din gospodarie!

Filtreaza produsele
Hidrofor Everpower JH9024, 1000W, vas otel 24 litri, debit 48L/min, adancime 9 m

489,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Hidrofor Everpower JH9050, 1000W, vas otel 50 litri, debit 48L/min, adancime 9 m

539,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile