Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Sistemul de incalzire in pardoseala este o solutie practica si eficienta pentru un confort termic sporit. Incalzirea in pardoseala este un sistem format din conducte cu apa calda sau cabluri electrice, montat la nivelul podelei dintr-o locuinta si acoperit, asa cum sugereaza si numele, cu pardoseala.

Aceste sisteme pot inlocui caloriferele si, in plus, asigura incalzirea uniforma a intregii locuinte. Cu alte cuvinte, nu vor exista camere sau zone mai putin incalzite deoarece, spre deosebire de calorifere, care produc caldura prin convectie, sistemul de incalzire din pardoseala propaga caldura prin radiere.

In general, sistemele complete de incalzire in pardoseala sunt formate din kitul de incalzire in pardoseala, centrala termica si, evident, circuitul de incalzire.

Asa ca, daca ai decis sa faci marele pas, Utilul iti pune la dispozitie o gama variata de distribuitoare de incalzire in pardoseala, precum si recomandarile necesare pentru ca rezultatul final sa fie exact cel pe care ti-l doresti.

Avantajele unui sistem de incalzire in pardoseala

Asa cum aminteam mai sus, un sistem de incalzire in pardoseala se poate dovedi foarte eficient. Iata si alte avantaje care te vor convinge ca o asemenea investitie este nu doar una inteligenta, ci si una de lunga durata:

•           costuri mai mici, comparativ cu un sistem de incalzire traditional;

•           confort termic mai mare;

•           durata de viata mare;

•           nu necesita mentenanta speciala;

•           eficient din punct de vedere al distributiei caldurii in toata locuinta;

•           temperatura poate fi reglata, prin urmare poti face economii ori de cate ori doresti acest lucru;

•           caldura ramane mai mult timp in locuinta tocmai datorita faptului ca aceasta este distribuita uniform;

•           permite incalzirea rapida a unei incaperi;

•           reprezinta solutia ideala pentru persoanele cu alergii pentru ca, asa cum am amintit deja, sistemul de incalzire in pardoseala nu are nevoie de guri de aerisire sau de conducte, adica de spatii care favorizeaza aparitia prafului si bacteriilor;

•           este o solutie estetica, comparativ cu sistemul clasic de incalzire;

•           lasa spatiu pentru libertate de miscare, cu alte cuvinte spatiul care inainte ar fi fost ocupat de calorifere sau de o centrala termica va putea fi folosit altfel.

In concluzie, te invitam sa descoperi produsele Utilul, iar daca ai intrebari suplimentare, nu ezita sa ne contactezi.