Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Instante apa calda

Dupa cum spune si numele, un instant de apa calda este un dispozitiv care te ajuta sa ai apa calda mereu, chiar si atunci cand centrala nu functioneaza sau cand zona din locuinta nu permite accesul la apa calda.

La Utilul gasesti mai multe astfel de produse, de la branduri cunoscute precum Eldom sau Veito, la preturi corecte. In plus, in cazul in care nu stii exact ce model s-ar potrivi necesitatilor tale, tot la noi gasesti suportul necesar luarii unei decizii corecte.

Alege un instant de apa calda electric la un pret OK!

In functie de destinatie, instanturile de apa calda se impart in: instanturi de apa calda pentru dus, instanturi de apa calda pentru chiuveta si instanturi mixte, pentru dus si chiuveta. In portofoliul nostru gasesti toate cele trei tipuri de instanturi electrice, toate beneficiind de garantie de 24 de luni.

Avantajele unui instant electric sunt evidente. Acest produs nu doar ca permite transformarea oricarei surse de apa in apa calda, pe loc, ci, spre deosebire de un boiler, care are un rezervor cu o capacitate definita, nu iti pune o limita. Apoi, un instant de apa calda te ajuta sa economisesti energie si spatiu comparativ cu un model clasic de incalzire a apei.

Asadar, alege cu incredere. Daca doar ai nevoie de apa calda pentru chiuveta, opteaza pentru un model simplu de la Eldom. Acesta, pe langa pret decent, are un design elegant si se monteaza usor, aparatul fiind complet echipat. Chiar si un model simplu de instant de apa calda de la Eldom are caracteristici excelente: regulator de debit pentru apa, protectie impotriva riscurilor de natura electrica, impotriva depasirii temperaturii setate, in caz de cadere a presiunii apei si impotriva excesului de presiune, troliu dotat cu imprastietor, intrerupator luminos etc.

In situatia in care doresti un model mai performant, poti opta pentru un instant electric pentru chiuveta si dus, care are o putere nominala mai mare. Indiferent de ce alegi, ai garantia unui produs durabil, la un pret corect. Descopera produsele noastre si, in cazul in care ai nevoie de mai multe informatii, contacteaza-ne!


Filtreaza produsele
Instant electric V600 chiuveta Veito

255,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant electric Eldom Beta 4 chiuveta

199,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant electric Eldom Favourite E41 chiuveta 3500W

289,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Freddo SN0030, 3000W, pe chiuveta

109,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Freddo SN0025, 3000W, afisaj LCD, pe chiuveta

129,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Freddo SN0040, 3000W, pipa flexibila, pe chiuveta

135,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Everline, 3000W, afisaj LCD, pe chiuveta

130,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant electric Eldom Favourite E71 chiuveta 6500W

299,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Freddo SN0050, 3000W, cu para dus, pe chiuveta

175,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Instant apa, Everline, 3000W, pe chiuveta

114,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile