Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Centrale termice gaz

Cum cu toții ne dorim confort maxim în locuință, investim adesea în produse care să ni-l ofere. Centralele termice sunt unele dintre acestea, asigurându-ne că avem apă caldă și căldură mereu. Cum alegerea acestei soluții nu este una tocmai ușoară, este important să ne documentăm bine înainte și să apelăm la ajutor de specialitate în cazul în care nu știm exact ce model să achiziționăm.

Așadar, bine te-am găsit! În portofoliul nostru ai la dispoziție mai multe modele de centrale termice, la prețuri corecte, însă nu doar calitatea și diversitatea ne reprezintă. Dorim să fim alături de tine încă de la început și să te ajutăm să iei cea mai bună decizie, astfel că așteptăm cu drag să ne contactezi.

Descoperă întreaga gamă de centrale termice!

Avem siguranța că materialele folosite la producerea centralelor termice din portofoliul nostru sunt testate în prealabil, astfel încât să prezinte un grad înalt de rezistență. De asemenea, ne asigurăm și că piesele componente sunt perfect îmbinate, de către profesioniști, astfel încât tu să te bucuri de un produs 100% funcțional vreme îndelungată. 

Din punct de vedere al principiului de funcționare, există mai multe tipuri de centrale termice: electrice, convenționale și tip condensare. Toate acestea, la rândul lor, sunt alimentate fie de gaz, fie de curent electric. Alegerea unui model sau a altuia depinde de necesitățile tale, de scopul și gradul utilizării, dar și de tipul locuinței (casă, apartament, spațiu de birouri). 

De acest ultim criteriu trebuie să ții cont când alegi puterea centralei. În mod cert, pentru un spațiu foarte mare sau pentru o întreagă casă, puterea de încălzire a apei trebuie să fie cât mai mare, pentru a asigura un confort termic ideal, în timp ce în apartamente și garsoniere fac față și centralele cu o putere mai mică.

Indiferent de modelul pe care îl dorești, ai certitudinea că ai cumpărat un produs de calitate. Motivul pentru care afirmăm acest lucru este simplu: colaborăm cu cei mai buni furnizori din domeniu, astfel încât să putem oferi clienților noștri satisfacția unor achiziții inteligente. Desigur, suntem conștienți de faptul că mereu pot apărea probleme, tocmai de aceea apreciem feedback-ul tău și îți promitem că îl vom folosi pentru a deveni mai buni.

Filtreaza produsele