Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 28 Februarie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 28 Februarie este de Miercuri 26 Februarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Robineti calorifere

Desi sunt elemente aditionale, robinetii pentru calorifer si toate celelalte accesorii pentru calorifer sunt esentiale pentru optima functionare a sistemului de incalzire.

In aceasta categorie vei gasi diverse astfel de piese, incepand de la binecunoscutul robinet termostat pentru calorifer, pana la aerisitoare, chei pentru aerisitoare, seturi de suporti pentru calorifer si multe altele asemanatoare. Oferta Utilul dispune de accesorii si robineti pentru orice tip de radiator, indiferent de materialul din care acesta este realizat.

Alege robineti de calorifer si accesorii de cea mai buna calitate!

Pe langa diversitate, iti garantam ca in aceasta gama vei avea placerea de a descoperi cele mai calitative si rezistente piese pentru a regla temperatura radiata de calorifer, pentru a elibera presiunea acumulata in interiorul acestuia in anumite perioade, dar si pentru a fixa radiatorul in perete.

Vedetele acestei categorii sunt robinetii de calorifer. De ce oare? Pentru ca cu ajutorul lor poti regla foarte usor temperatura caloriferului si, implicit, pe cea de la nivelul incaperii. Orice model de robinet pentru calorifer ai alege ai siguranta ca acesta va rezista testului de timp, caci alama din care este realizat are proprietati anticorozive excelente, durata sa de exploatare fiind foarte mare.

Poti alege un robinet termostatic de colt MF ½, un robinet de tip coltar pentru tur si retur pe care sa montezi cate un cap termostatic cu 6 trepte, iar pentru a fixa caloriferul in perete te poti baza cu incredere pe suportii de la Utilul, realizati dintr-un otel de calitate net superioara. Adauga un aerisitor automat si o cheie speciala pentru acesta si ai un set complet de accesorii pentru calorifer.

Daca acest domeniu iti este necunoscut si nu stii pe baza a ce criterii sa alegi robinetul pentru calorifer sau accesoriile necesare acestuia, lasa-ne sa te ajutam. Contacteaza-ne si adreseaza-ne fara jena orice intrebare.

Filtreaza produsele
Set robinet cu cap termostatat ICMA 1/2, Tip 1100

52,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Set robineti calorifer tur + retur 1/2 + cap termostatat ICMA 1100

61,12 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Cap termostatat 6 trepte ICMA 1100 821100AC20

28,27 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat