Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 10 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 10 Iulie este de Miercuri 8 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Calorifere de baie

Caloriferul din baie are mai multe functii in afara de simpla incalzire a spatiului. Desigur, aceasta este functia sa principala, insa el este intrebuintat si ca portprosop si ca uscator pentru haine si prosoape. Datorita acestor aspecte, dar si a faptului ca, de cele mai multe ori, spatiul din baie nu are dimensiuni foarte mari, radiatorul pentru baie are forma de tip portprosop si se monteaza pe unul dintre peretii acestui spatiu.

In portofoliul nostru vei gasi calorifere de baie de dimensiuni diferite, cu puteri termice diferite, astfel incat, indiferent de structura si dimensiunea baii tale, temperatura in interiorul ei sa fie optima in mod constant, iar spatiul sa fie organizat in mod ideal.

Alege un calorifer pentru baie adaptat nevoilor tale!

Consideram ca este foarte important sa te bucuri de un ambient termic placut si in  interiorul baii, nu doar in camera ta sau in living. Suntem constienti ca nevoile tale se incadreaza atat in zona esteticii, cat si in cea a functionalitatii si ca iti doresti sa te bucuri si de preturi cat mai avantajoase pentru caloriferele pentru baie.

Luand in calcul toate acestea, punem in vanzare calorifere circulare, care dispun de tuburi plane sau ovale, fiind disponibile in numeroase modele. Gama de radiatoare de baie Elegant are un nume sugestiv, ce o caracterizeaza intru totul. Tubulatura din otel testat si finisat cu atentie, design-ul minimalist si vopseaua de un alb imaculat sunt aspectele exterioare care ofera oricarui model de radiator de baie o eleganta aparte.

Cu toate acestea, nu au fost uitate nici caracteristicile functionale. Orice model de radiator de baie din oferta Utilul se remarca printr-o rezistenta crescuta la umezeala si rugina, capacitatea termica variind intre 240 W si 1770 W.

Sfat util: in alegerea caloriferului pentru baie tine cont atat de bugetul disponibil, cat si de dimensiunile baii. Contacteaza-ne daca ai intrebari sau nelamuriri si lasa-ne sa te ajutam sa faci alegerea corecta.
Filtreaza produsele
Radiator de baie aluminiu NBR 1580x600 Altherm

739,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Radiator de baie aluminiu NBM 1670x600 Altherm

669,00 lei

Adauga in cos
Comanda speciala
Radiator de baie aluminiu LUXE WHITE 1600x600 Altherm

939,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Radiator de baie aluminiu LUXE WOOD 1600x600 Altherm

1.209,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Radiator de baie aluminiu LUXE BLACK 1600x600 Altherm

1.029,00 lei

Adauga in cos
Comanda speciala