Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 28 Februarie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 28 Februarie este de Miercuri 26 Februarie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Calorifere de baie

Caloriferul din baie are mai multe functii in afara de simpla incalzire a spatiului. Desigur, aceasta este functia sa principala, insa el este intrebuintat si ca portprosop si ca uscator pentru haine si prosoape. Datorita acestor aspecte, dar si a faptului ca, de cele mai multe ori, spatiul din baie nu are dimensiuni foarte mari, radiatorul pentru baie are forma de tip portprosop si se monteaza pe unul dintre peretii acestui spatiu.

In portofoliul nostru vei gasi calorifere de baie de dimensiuni diferite, cu puteri termice diferite, astfel incat, indiferent de structura si dimensiunea baii tale, temperatura in interiorul ei sa fie optima in mod constant, iar spatiul sa fie organizat in mod ideal.

Alege un calorifer pentru baie adaptat nevoilor tale!

Consideram ca este foarte important sa te bucuri de un ambient termic placut si in  interiorul baii, nu doar in camera ta sau in living. Suntem constienti ca nevoile tale se incadreaza atat in zona esteticii, cat si in cea a functionalitatii si ca iti doresti sa te bucuri si de preturi cat mai avantajoase pentru caloriferele pentru baie.

Luand in calcul toate acestea, punem in vanzare calorifere circulare, care dispun de tuburi plane sau ovale, fiind disponibile in numeroase modele. Gama de radiatoare de baie Elegant are un nume sugestiv, ce o caracterizeaza intru totul. Tubulatura din otel testat si finisat cu atentie, design-ul minimalist si vopseaua de un alb imaculat sunt aspectele exterioare care ofera oricarui model de radiator de baie o eleganta aparte.

Cu toate acestea, nu au fost uitate nici caracteristicile functionale. Orice model de radiator de baie din oferta Utilul se remarca printr-o rezistenta crescuta la umezeala si rugina, capacitatea termica variind intre 240 W si 1770 W.

Sfat util: in alegerea caloriferului pentru baie tine cont atat de bugetul disponibil, cat si de dimensiunile baii. Contacteaza-ne daca ai intrebari sau nelamuriri si lasa-ne sa te ajutam sa faci alegerea corecta.
Filtreaza produsele
Radiator de baie profil drept 600x400 Elegant

122,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Radiator de baie curbat 600x400 Elegant

125,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile