Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Calorifere aluminiu

Cauti unul sau mai multe calorifere din aluminiu, care sa reziste pentru o perioada cat mai extinsa si la un pret care sa se incadreze in bugetul tau?

Suntem convinsi ca oferta noastra de calorifere din aluminiu poate raspunde tuturor cerintelor tale, satisfacandu-ti atat nevoile pe termen scurt, cat si pe cele pe termen lung. Referitor la aceasta categorie, a caloriferelor din aluminiu, iti spunem din start doar atat: este caracterizata de calitate, durabilitate, accesibilitate din punct de vedere financiar si de diversitate.

Gaseste caloriferul din aluminiu potrivit la Utilul!

Caloriferele pot fi realizate din materiale diverse: fonta, otel si aluminiu. Dintre toate acestea, caloriferele din aluminiu sunt printre cele mai populare si apreciate de catre utilizatori si pe buna dreptate, caci avantajele acestora sunt greu de ignorat.

Fiind dintre cele mai usoare, manevrarea si instalare acestora se realizeaza foarte usor, iar costurile de achizitie si de montaj sunt, de asemenea, foarte reduse. Unul dintre avantajele acestor calorifere, apreciat in mod special de utilizatori, este reprezentat de proprietatile termice ale aluminiului, rapiditatea cu care acestea se incalzesc si cedeaza caldura mediului fiind impresionante.

In portofoliul nostru gasesti modelul ideal de radiator din aluminiu, care sa raspunda atat cerintelor de functionalitate si de estetica, cat si celor de ordin financiar. Proiectate si produse de catre Radiatori 2000 Spa, modelele de calorifere Helyos pe care le comercializam au inglobate tehnologii avansate, pentru a oferi performante termice maxime la costuri cat mai reduse. Puterea termica a acestora variaza intre 115.7 W si 221.6 W, in functie de aceste valori alegandu-se modelul perfect pentru fiecare incapere in parte.

Un sfat util de achizitie: nu alege caloriferul din aluminiu doar pe baza aspectului. Tine cont si de puterea termica a acestuia, de dimensiunile spatiului in care va fi montat si, cel mai important, de bugetul disponibil.


Filtreaza produsele
Element calorifer aluminiu Helyos 600

40,90 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Element calorifer aluminiu Helyos 350

38,50 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Element calorifer aluminiu Helyos 500

39,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Element calorifer aluminiu Caldero 600

Nou

41,90 lei

Adauga in cos
Livrare 1-7 zile
Element calorifer aluminiu Helyos 700

51,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Element calorifer aluminiu Helyos 800

56,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile