Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Confortul termic in propria locuinta este extrem de important. Pentru a obtine si mentine o temperatura optima constanta in interior vei avea nevoie de calorifere din materiale de calitate, cu proprietati termice deosebite. Fiecare incapere are nevoi termice diferite, in functie de dimensiuni, de amplasarea in cadrul locuintei/a blocului si chiar in functie de preferintele tale in ceea ce priveste temperatura.

In incercarea de a le satisface pe toate acestea, iti punem la dispozitie o gama foarte variata de calorifere si radiatoare, la preturi accesibile.

Descopera gama de calorifere si radiatoare de la Utilul!

Pentru a raspunde tuturor cerintelor referitoare la incalzirea casei, avem in portofoliul nostru calorifere din aluminiu, otel si fonta, pentru baie si pentru orice tip de incapere, dispunand in acelasi timp si de o gama completa de accesorii pentru instalarea acestora.

Se poate spune, conform cercetarilor de piata, ca radiatoarele din otel sunt cele mai populare in randul utilizatorilor romani, reprezentand varianta de mijloc intre robustele modele din fonta si cele firave din aluminiu. Pe de alta parte, nu putem sa nu accentuam puterea termica mult mai mare a caloriferelor realizate din fonta, prin comparatie cu toate celelalte.

Oferta noastra cuprinde toate aceste modele de calorifere, la preturi avantajoase, chiar mici am spune, realizate de producatori de renume precum Copa Konveks, Altherm, Demir Ridem si Helyos, ale caror puteri termice sunt cuprinse intre 363 W si 6711 W. Orice model de radiator este livrat cu dopuri de aerisire si seturi pentru fixarea in perete.

De asemenea, tot in aceasta categorie vei gasi si accesoriile necesare instalarii si montarii caloriferelor (aerisitori, capi de robineti, chei pentru aerisitoare, robineti etc.)

Daca ai nevoie de mai multe informatii referitoare la alegerea celor mai potrivite radiatoare, despre preturi, tipuri disponibile sau montaj, nu ezita sa ne ceri sfatul. Suntem aici pentru a-ti raspunde la orice intrebare din domeniu.