Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Pompe de caldura

Achizitionarea unei pompe de caldura este deseori un proces dificil, indeosebi pentru ca un astfel de produs cere o investitie mare. Desigur, desi are un pret ridicat, o pompa de caldura aer-apa isi va dovedi in scurt timp de la cumparare utilitatea, ajutandu-te sa reduci valoarea facturilor de electricitate.

La Utilul ai la dispozitie mai multe modele de pompe de caldura la pret corect, precum si o echipa de experti gata oricand sa te ajute cu informatii si sfaturi – asa ca SPOR la cautat!

Gaseste pompa de caldura potrivita nevoilor tale!

Dupa cum am mentionat si anterior, in portofoliul nostru gasesti mai multe modele de pompe de caldura aer-apa de la un brand recunoscut pentru calitatea produselor realizate, Eldom.

Modelele Eldom sunt rezultatul celor mai noi tehnologii de productie a apei calde menajere (ACM), aducand odata cu avantajele unui boiler normal electric si altele de netrecut cu vederea. De exemplu, pompele de caldura Eldom folosesc curent electric doar pentru transferul termic al energiei de la aer la apa, avand un coeficient de performanta mare (COP 1:3.8). Gratie supapelor de termo-reglare speciale, acestea ofera performante mari si atunci cand temperaturile sunt extrem de reduse, iar display-urile inteligente din dotare permit un control facil al sistemelor, direct din boilere.

Pompele de caldura aer-apa de la Utilul beneficiaza de condensator inovativ din aluminiu si de rezistenta electrica controlata de un panou de control, instalarea lor realizandu-se facil, la fel si intretinerea.

Cum o pompa de caldura poate avea un pret mare, ne asiguram ca produsul intra in posesia ta chiar si daca nu ai acum bugetul necesar, oferindu-ti posibilitatea achizitionarii in rate. Mai multe informatii despre produse, plata sau livrare afla de la consultantii nostri!

In final, nu uita ca o astfel de achizitie trebuie facuta cu cap. Pune pe foaie necesitatile tale, bugetul si alte aspecte pe care le consideri relevante, cauta informatii, analizeaza mai multe optiuni si, in final, ia decizia care raspunde corect exigentelor tale.Filtreaza produsele
Pompa caldura aer-apa, 2000W, boiler 150 litri , Clasa A, Eldom Green Line

5.409,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Pompa caldura aer-apa, 2000W, boiler 120 litri , Clasa A, Eldom Green Line

5.149,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Pompa caldura aer-apa, 2000W, boiler 120 litri + serpentina, Clasa A, Eldom Green Line

5.389,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile
Pompa caldura aer-apa, 11.5 kW, racire+incalzire, puffer 80 litri, Eldom Green Line

19.999,01 lei

Adauga in cos
Comanda speciala
Pompa caldura aer-apa, 2000W, boiler 150 litri + serpentina, Clasa A, Eldom Green Line

5.649,00 lei

Adauga in cos
La comanda 7-21 zile