Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Uneori se poate intampla sa ramai fara apa exact in cele mai nepotrivite momente sau pentru perioade care pot dura pana la cateva zile sau chiar saptamani. Acest lucru se poate intampla cu precadere daca locuiesti n zone urbane care au probleme cu reteaua de apa. Prin urmare, in aceste cazuri, este ideal sa fii prevazator si sa achizitionezi din timp boilere.

Iar daca esti in etapa in care doar consulti oferta de boilere, este bine sa iei in considerare si achizitia unor puffere, care pot spori gradul de confort din locuinta.

Daca esti familiarizat cu ce sunt si cum functioneaza boilerele, nu acelasi lucru este valabil pentru puffere. Acestea sunt, practic, adevarate rezerve de caldura sau vase de acumulare special concepute pentru stocarea energiei termice in instalatiile de caldura. Ce face, mai precis, un puffer? El are, asa cum am amintit deja, rolul de a inmagazina energia termica si de a optimiza functionarea arzatorului.

Avantajele gamei de boilere si puffere Utilul

Printre avantajele gamei de boilere si puffere Utilul se numara si urmatoarele:

Calitate implicita

Boilerele si pufferele pe care le comercializam respecta cele mai inalte standarde de calitate si sunt produse de unele dintre cele mai cunoscute branduri internationale. Faptul ca lucram cu unii dintre cei mai cunoscuti producatori internationali, cu reputatii impecabile, este o garantie in sine ca produsele pe care le cumperi vor fi exact ceea ce trebuie.

Pret competitiv

Oferta noastra de boilere si puffere vine la pachet cu preturi avantajoase. Pe site-ul nostru vei gasi intotdeauna produse cu un raport calitate-pret corect.

Consultanta profesionista

Pentru ca stim ca nu este usor sa iei cea mai buna decizie, iti punem la dispozitie si o echipa de experti care sa te ajute cu sfaturi si recomandari pe tot parcursul procesului de achizitie.

Exploreaza gama de boilere si puffere Utilul si alege modelele care corespund nevoilor tale.