Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Ventilatoare baie si casa

Ventilatoarele de aerisire sunt solutii create pentru incaperile  care nu dispun de geam exterior sau a caror orientare nu permite o aerisirea optima. In lipsa acestora, pe pereti vor aparea mucegaiul si igrasia, iar in incapere se va resimti o umiditate crescuta. Toate acestea duc atat la un disconfort foarte mare, cat si la un aspect inestetic la nivelul camerei sau al baii.

Cea mai simpla metoda de a evita astfel de situatii este instalarea unui ventilator in baie sau in camerele in care consideri ca este necesar. In gama noastra de ventilatoare vei gasi produse fiabile si rezistente, capabile sa satisfaca cat mai multe dintre nevoile incaperii in care sunt instalate.

Descopera solutiile eficiente de ventilatie pentru casa!

Baia este incaperea in care se inregistreaza cel mai adesea un nivel crescut al umiditatii, motiv pentru care, in cazul in care aceasta nu dispune de ferestre de aerisire spre exterior, instalarea unui ventilator de baie este absolut necesara.

Alegerea celui mai bun ventilator, care sa isi indeplineasca rolul cat mai bine, trebuie sa aiba la baza o serie de criterii importante, cum ar fi capacitatea de ventilare, zgomotul produs, modalitatea de montare, dimensiunea, functiile si dotarile tehnice suplimentare.

Dintre toate acestea, mentionam de la inceput faptul ca un aspect esential este cel referitor la capacitatea de ventilare, aceasta indicand volumul de aer pe care ventilatorul il poate extrage din incapere, in decursul unei ore. Indicatorul mentionat este relevant in alegerea unui produs sau a mai multora, adaptate dimensiunilor camerei in care vor fi montate.

De obicei, in baie este suficient un singur ventilator, doua astfel de aparate fiind necesare doar in cazul in care dispui de un spatiu deosebit de mare. La Utilul, debitul ventilatoarelor de aerisire pentru baie  este cuprins intre 110 mc/h si 180 mc/h, ceea ce inseamna pentru tine o varietate mai mare, din care poti alege produsul potrivit.

Alege gama profesionala de solutii de ventilatie pentru casa de la Utilul, pentru a-ti asigura confortul termic ideal in locuinta!
Filtreaza produsele
Ventilator de baie TG Q100, 14W

60,12 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Ventilator de baie 100/120 cu clapeta antiretur Novelite, cu timer

85,80 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Ventilator axial de baie 100 E100 Era

42,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Ventilator axial de baie 125 E125 Era

46,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Ventilator axial de baie 150 E150 Era

50,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Ventilator axial de baie 125 Comfort 5 Era

45,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile