Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

689,00 lei

Adauga in cos
Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT
Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

Transport gratuit

Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

 • Pretul include TVA 19.00%
 • Cod produs RH01W30W-W
 • Brand Eldom Invest
 • 0 review-uri

689,00 lei

Adauga in cos
 • Adauga in wishlist
 • Seteaza o alerta de pret
 • Calculeaza costul de livrare
 • Info stoc: Comanda speciala
 • Garantie 24 luni
 • Produsul comandat se comanda si se fabrica numai pe baza de comanda speciala, cu avans minim de 20% din valoarea comenzii. Termenul de livrare va este comunicat de catre consultantul de vanzari

 • Obtii 6 puncte de fidelitate
 • Poti cumpara in rate prin

Avantajele pentru care sa cumperi de la Utilul.ro

Descriere produs

Panou radiant de perete Eldom Galant, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT
Panou radiant de perete Eldom RH20N, 2000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

Toate modelele sunt dotate cu control inovator electronic, şi un display color elegant. Aceasta funcţionalitate transformă convectorul de perete în soluţia ideală nu numai pentru încăperile de mici dimensiuni, ci şi pentru cele cu dimensiuni mai mari. Puteţi folosi convectorul pentru încălzirea dormitoarelor, camerelor de zi sau chiar la birou, reducând totodată şi cheltuielile de electricitate. 

Super economice – economisesc energie şi bani, datorită: Dynamic Technology: particularităţile construcţiei puternicului calorifer şi ale carcasei permit ca fluxul de căldură ascendent să circule în mod natural. Convecţia dinamică broad-band distribuie căldura uniform în toată camera, ceea ce asigură o încălzire accelerată şi o temperatură naturală confortabilă; Programator săptămânal cu exactitate de până la un minut - puteţi seta regimul de funcţionare fără limite în timp, cu temperatură diferită în funcţie de regimul Dvs. individual sau pentru funcţionarea în intervalele orare cu tarif redus;
Funcţia de „FEREASTRĂ DESCHISĂ“ – funcţia pentru recunoaşterea ferestrei sau uşii deschise care opreşte încălzitorul temporar şi economiseşte din consumul de energie electrică;
Regimul „SOMN“ - După activarea sa, acest regim va reduce temperatura setată în cadrul a 2 ore şi se va reactiva în mod automat după încă 5 ore. Acest regim al convectorului asigură încă o posibilitate pentru economie de energie electrică fără a vă lăsa la rece.
Au viaţă lungă – inima noilor convectoare ELDOM este încălzitorul masiv sub forma de U capsulat într-un radiator din aluminiu cu nervuri duble. Acest lucru garantează un schimb de căldură excepţional şi reduce încărcarea termică a elementului de încălzire - cea mai bună garanţie pentru o viaţă lungă de exploatare.
Sigure - am prevăzut numeroase funcţii extinse de securitate pentru ca Dvs. să aveţi siguranţă şi linişte pe parcursul întregii perioade de exploatare a convectorului:
Protecţie la căzături - electronica va întrerupe reţeaua electrică automat;
Control parental - blochează toate butoanele de pe panoul de control;
Protecţie la umiditate, clasa IP 24 - la respectarea instrucţiunilor de exploatare aceste echipamente de încălzire pot fără probleme să fie montate şi în băi.
Protecţie împotriva îngheţului - porneşte dispozitivul pentru perioade scurte de timp dacă temperatura în încăpere scade sub 7ºС;
Protecţie în cazul întreruperii aprovizionării cu curent electric - gestionarea electrică menţine setările programate pentru o perioadă de peste 12 de ore;
Protecţie împotriva supraîncălzirii în două trepte - folosim un termoregulator şi un termo - întrerupător ce funcţionează independent unul faţă de celălalt. 

Confortabile Elegant şi compact - cu design ultra-modern şi minimalist, acest convector cu panouri se va potrivi oricărui interior; Varietate de dimensiuni şi de capacităţi – de la 500, 1000, 1500, 2000, 2500 şi 3000 W; Funcţionare silenţioasă; Interfaţă în diferite limbi, cu statistici utile - puteţi urmări energia electrică consumată de aparat timp de 7 zile şi temperatura medie a încăperii din ultimele 7 zile. Cu origine garantată, produse în Europa.

Date tehnice

 • Puterea nominala (kW)    3
 • Suprafata de incalzit [м²]    24 - 32
 • Volumul de incalzit [м³]    60 - 80
 • Inaltimea x Latimea X Adancimea [mm]  453 x 1216 x 84

 

Specificatii tehnice

Specificatii Categorie

Tip produs

Convector de perete

Putere (W)

3000

Culoare

Alb

Functii speciale

Dimensiuni reduse, Ecran TFT Color, Control Wi-Fi

Destinat pentru camere pana la (mp)

32

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review