Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 7 August! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 7 August este de Miercuri 5 August ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Panouri radiante

Gama de panouri radiante de la Utilul vine în întâmpinarea nevoilor tale cu produse superioare din punct de vedere al calității, fiabilității și performanței, care provin de la un brand de renume internațional, Eldom. 

Așadar, te invităm să o descoperi! Un panou radiant (sau de încălzire) reprezintă o invenție extrem de utilă a cercetătorilor și inginerilor ce asigură un consum redus de energie electrică. Fiind un simplu sistem care, din punct de vedere estetic, arată ca un tablou, acesta funcționează pe bază de curent electric și este utilizat pentru încălzirea unei încăperi.

Alege panourile de încălzire de la Utilul!

De fiecare dată când cauți un produs, îți stabilești probabil un criteriu pe care să îți bazezi alegerea, fie că este vorba de preț, calitate, durată de exploatare, brand sau eficiență. Nu trebuie să fie însă doar unul singur! La Utilul ai la dispoziție mai multe modele de panouri radiante ieftine.

Înainte de a-ți îndrepta atenția către un anumit model de panou electric de încălzire, considerăm că este important să cunoști mai multe informații despre modul în care aceste sisteme funcționează și, desigur, principalele avantaje pe care le oferă. 

Așadar, începem prin a spune că acest produs funcționează astfel: cedarea de căldură a elementelor de încălzit are loc prin radiație termică în infraroșu. Ce înseamnă acest lucru? Un consum mai redus de energie electrică! Putem spune deci că unul dintre marile avantaje ale panourilor de încălzire este reprezentat de consumul redus de energie, care se traduce în costuri mai mici la întreținere. Apoi, un alt atu al acestor aparate este reprezentat de faptul că ajută la reglarea umidității din încăperi, fiind ideale pentru spațiile care necesită o încălzire instantă. Apoi, produsele se remarcă și prin montaj și întreținere facile. 

Revenind la gama noastră de panouri radiante, dat fiind faptul că modelele prezente aici provin de la un brand de renume, în care avem deplină încredere, ne oferă certitudinea că putem să vă asigurăm că investiți corect. Produsele Eldom răspund celor mai înalte standarde ale calității și sunt dezvoltate astfel încât să răspundă chiar și celor mai exigente cerințe - dispun de diverse funcții, de la cea de reglare a temperaturii și cea de protecție a convectorului în caz de cădere, la Child Lock, Open Window și control la distanță prin Internet.

Desigur, ar fi multe de spus despre aceste produse. Însă, dacă ai luat hotărârea să achiziționezi un panou de căldură și vrei să afli mai multe despre cum funcționează și ce beneficii îți oferă, apelează cu încredere la Utilul. Nu uita să cântărești bine toate opțiunile, astfel încât să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere!


Filtreaza produsele
Placa electronica panouri radiante de perete Eldom, serie RHXXNW, control Wi-Fi

469,00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Placa electronica panouri radiante de perete Eldom, serie RHXXN

169,00 lei

Adauga in cos
Stoc Limitat
Panou radiant de perete Eldom RH20NW, 2000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

649,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH10NW, 1000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

609,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH15NW, 1500W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

629,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH25NW, 2500W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

679,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH30NW, 3000W, control Wi-Fi, digital, ecran color TFT

699,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Set suporti pardoseala pentru panouri radiante ELDOM

69,00 lei

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc