Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Convector electric

Încălzirea unei singure camere nu a fost nicicând mai rapidă și mai eficientă! Atunci când climatizarea întregii case nu este necesară sau dorită, poți folosi un convector electric, pe care îl găsești la un preț accesibil și în portofoliul nostru. 

Acest dispozitiv a fost gândit pentru a fi simplu de utilizat, fiabil și cu un excelent randament termic. De asemenea, asigură un confort sporit grație portabilității și este apreciat pentru rapiditatea cu care încălzește spațiul în care este montat. 

Găsește convectorul potrivit nevoilor tale la Utilul!

Având un design bine gândit, convectoarele electrice sunt dispozitive ce nu ocupă mult spațiu, fiind astfel ideale pentru orice tip de încăpere. Cum despre avantajele acestor produse am vorbit succint și mai sus, credem însă că este necesar să ne concentrăm atenția asupra produselor pe care le găsești la Utilul. 

În categoria Convector electric ai la dispoziție mai multe modele, produse de branduri de renume la nivel internațional, cum ar fi Eldom Invest, Hausberg Germany și Tesy. Și pentru că acești producători pun accentul pe calitate, au dotat dispozitivele de încălzire cu funcții speciale, menite să transforme utilizarea într-o experiență plăcută. Dintre acestea amintim: ecranele TFT Color, ventilatoarele încorporate, funcția de temporizare, dimensiunile foarte reduse etc. 

Versatilitatea unui convector este dată de posibilitatea de a fi montat în două modalități diferite: pe podea sau pe perete. Poți beneficia astfel de o soluție eficientă de încălzire a locuinței care nu va dezechilibra aspectul estetic al interiorului acesteia. 

Aceeași versatilitate este oferită și de varietatea puterii termice de care dispun modelele de convectoare din această categorie. În funcție de dimensiunea camerei, te poți orienta către dispozitivele de 500 W, 1000 W sau 1500 W, până la cele de 3000 W. Îți garantăm că, dacă ții cont de acest aspect, vei fi mai mult decât mulțumit de investiția făcută.

În concluzie, la Utilul găsești produse de calitate, care te pot ajuta să te bucuri de mai mult confort. Dar, înainte de a achiziționa un convector electric sau un alt produs, de la noi sau de pe un alt site, întreabă-te bine cât de necesar îți este și dacă nu cumva există alte achiziții mai vitale! 


Filtreaza produsele
Convector electric Hausberg HB-8191, 2000 W, 3 nivele de putere, termostat reglabil

139,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Convector electric Hausberg HB-8200, 2000 W, 3 nivele de putere, termostat reglabil

109,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Convector electric Hausberg HB-8230, 2300 W, 3 nivele de putere, termostat reglabil, LCD

239,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH10N, 1000W, digital, ecran color TFT

379,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH15N, 1500W, digital, ecran color TFT

409,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH20N, 2000W, digital, ecran color TFT

429,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH25N, 2500W, digital, ecran color TFT

469,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Panou radiant de perete Eldom RH30N, 3000W, digital, ecran color TFT

559,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile