Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Aer conditionat portabil - Utilul

Alege un aparat de aer condiționat portabil de la Utilul și investește inteligent în confortul tău și al familiei tale! Acest produs te va ajuta să obții rapid și ușor temperatura ideală în orice încăpere, fără a fi necesar să investești enorm. Spre deosebire de aparatul de AC clasic, cel portabil este caracterizat de o foarte mare versatilitate, fiind potrivit pentru orice tip de spațiu – de la birouri, spații comerciale, săli de curs și săli de conferință, până la camerele propriei locuințe. 

Alege un model performant de aparat de aer condiționat portabil!

Modul de funcționare al acestui dispozitiv este ușor diferit de cel al modelului fix: aerul trece printr-un filtru pentru a fi complet purificat, fiind apoi răcit și dezumidificat până la nivelul optim. Aerul evacuat va fi respirabil, curat și suficient de rece încât să asigure gradul de confort dorit.

Pe lângă acest aspect, ca avantaje mai aducem în discuție portabilitatea dispozitivului, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-l instala în orice spațiu, montajul mai ușor decât cel al aparatului fix, eficiența energetică mai mare și prețul accesibil. Acestea sunt avantajele aparatelor portabile în general, însă dacă te afli aici înseamnă că vrei să știi care sunt cele ale modelelor existente în catalogul nostru. 

Gama Aer condiționat portabil de la Utilul se remarcă la capitolul fiabilității și al rentabilității, produsele fiind furnizate de un mare producător internațional, și anume NordStar. Astfel, fiecare aparat regăsit în aceasta este realizat din materiale înalt calitative, rezistența și performanțele lui fiind testate înainte de a ajunge în fața clienților. 

Puterea produselor, măsurată în BTU (British Thermal Union), variază de la 9.000 BTU la 14.000 BTU, valoarea optimă fiind aleasă în funcție de dimensiunea încăperii pe care o va răci/încălzi aparatul. Un ultim avantaj pe care îl are orice model de AC portabil din oferta noastră este prețul. Așadar, vei avea certitudinea că achiziționezi un produs de calitate înaltă, fără a fi necesar să aloci un buget imens.

Nu în ultimul rând, nu uita că la Utilul găsești tot ajutorul de care ai nevoie. Așadar, dacă vrei extra informații pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă, nu ezita să ne contactezi!


Filtreaza produsele
Aparat aer conditionat NORD STAR Portabil 9000 BTU, model 2019 CP-25H3A-J17A

1.499,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Aparat aer conditionat NORD STAR Portabil 9000 BTU, model 2019 CP-25C3A-K18A

1.299,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Aparat aer conditionat NORD STAR Portabil 12000 BTU, model 2019 CP-25H3A-J17A

1.579,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Aparat aer conditionat NORD STAR Portabil 14000 BTU, model 2019 CP-41H3A-J17A

1.749,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile