Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Ventilatoare baie, casa

Ventilatoarele de aerisire sunt solutii create pentru incaperile  care nu dispun de geam exterior sau a caror orientare nu permite o aerisirea optima. In lipsa acestora, pe pereti vor aparea mucegaiul si igrasia, iar in incapere se va resimti o umiditate crescuta. Toate acestea duc atat la un disconfort foarte mare, cat si la un aspect inestetic la nivelul camerei sau al baii. Cea mai simpla metoda de a evita astfel de situatii este instalarea unui ventilator in baie sau in camerele in care consideri ca este necesar. In gama noastra de ventilatoare vei gasi produse fiabile si rezistente, capabile sa satisfaca cat mai multe dintre nevoile incaperii in care sunt instalate. Descopera solutiile eficiente de ventilatie pentru casa! Baia este incaperea in care se inregistreaza cel mai adesea un nivel crescut al umiditatii, motiv pentru care, in cazul in care aceasta nu dispune de ferestre de aerisire spre exterior, instalarea unui ventilator de baie este absolut necesara. Alegerea celui mai bun ventilator, care sa isi indeplineasca rolul cat mai bine, trebuie sa aiba la baza o serie de criterii importante, cum ar fi capacitatea de ventilare, zgomotul produs, modalitatea de montare, dimensiunea, functiile si dotarile tehnice suplimentare. Dintre toate acestea, mentionam de la inceput faptul ca un aspect esential este cel referitor la capacitatea de ventilare, aceasta indicand volumul de aer pe care ventilatorul il poate extrage din incapere, in decursul unei ore. Indicatorul mentionat este relevant in alegerea unui produs sau a mai multora, adaptate dimensiunilor camerei in care vor fi montate. De obicei, in baie este suficient un singur ventilator, doua astfel de aparate fiind necesare doar in cazul in care dispui de un spatiu deosebit de mare. La Utilul, debitul ventilatoarelor de aerisire pentru baie  este cuprins intre 110 mc/h si 180 mc/h, ceea ce inseamna pentru tine o varietate mai mare, din care poti alege produsul potrivit. Alege gama profesionala de solutii de ventilatie pentru casa de la Utilul, pentru a-ti asigura confortul termic ideal in locuinta!

Aer conditionat portabil

Alege un aparat de aer condiționat portabil de la Utilul și investește inteligent în confortul tău și al familiei tale! Acest produs te va ajuta să obții rapid și ușor temperatura ideală în orice încăpere, fără a fi necesar să investești enorm. Spre deosebire de aparatul de AC clasic, cel portabil este caracterizat de o foarte mare versatilitate, fiind potrivit pentru orice tip de spațiu – de la birouri, spații comerciale, săli de curs și săli de conferință, până la camerele propriei locuințe. Alege un model performant de aparat de aer condiționat portabil! Modul de funcționare al acestui dispozitiv este ușor diferit de cel al modelului fix: aerul trece printr-un filtru pentru a fi complet purificat, fiind apoi răcit și dezumidificat până la nivelul optim. Aerul evacuat va fi respirabil, curat și suficient de rece încât să asigure gradul de confort dorit. Pe lângă acest aspect, ca avantaje mai aducem în discuție portabilitatea dispozitivului, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-l instala în orice spațiu, montajul mai ușor decât cel al aparatului fix, eficiența energetică mai mare și prețul accesibil. Acestea sunt avantajele aparatelor portabile în general, însă dacă te afli aici înseamnă că vrei să știi care sunt cele ale modelelor existente în catalogul nostru.  Gama Aer condiționat portabil de la Utilul se remarcă la capitolul fiabilității și al rentabilității, produsele fiind furnizate de un mare producător internațional, și anume NordStar. Astfel, fiecare aparat regăsit în aceasta este realizat din materiale înalt calitative, rezistența și performanțele lui fiind testate înainte de a ajunge în fața clienților.  Puterea produselor, măsurată în BTU (British Thermal Union), variază de la 9.000 BTU la 14.000 BTU, valoarea optimă fiind aleasă în funcție de dimensiunea încăperii pe care o va răci/încălzi aparatul. Un ultim avantaj pe care îl are orice model de AC portabil din oferta noastră este prețul. Așadar, vei avea certitudinea că achiziționezi un produs de calitate înaltă, fără a fi necesar să aloci un buget imens. Nu în ultimul rând, nu uita că la Utilul găsești tot ajutorul de care ai nevoie. Așadar, dacă vrei extra informații pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă, nu ezita să ne contactezi!

Convector electric

Încălzirea unei singure camere nu a fost nicicând mai rapidă și mai eficientă! Atunci când climatizarea întregii case nu este necesară sau dorită, poți folosi un convector electric, pe care îl găsești la un preț accesibil și în portofoliul nostru. Acest dispozitiv a fost gândit pentru a fi simplu de utilizat, fiabil și cu un excelent randament termic. De asemenea, asigură un confort sporit grație portabilității și este apreciat pentru rapiditatea cu care încălzește spațiul în care este montat.  Găsește convectorul potrivit nevoilor tale la Utilul! Având un design bine gândit, convectoarele electrice sunt dispozitive ce nu ocupă mult spațiu, fiind astfel ideale pentru orice tip de încăpere. Cum despre avantajele acestor produse am vorbit succint și mai sus, credem însă că este necesar să ne concentrăm atenția asupra produselor pe care le găsești la Utilul.  În categoria Convector electric ai la dispoziție mai multe modele, produse de branduri de renume la nivel internațional, cum ar fi Eldom Invest, Hausberg Germany și Tesy. Și pentru că acești producători pun accentul pe calitate, au dotat dispozitivele de încălzire cu funcții speciale, menite să transforme utilizarea într-o experiență plăcută. Dintre acestea amintim: ecranele TFT Color, ventilatoarele încorporate, funcția de temporizare, dimensiunile foarte reduse etc.  Versatilitatea unui convector este dată de posibilitatea de a fi montat în două modalități diferite: pe podea sau pe perete. Poți beneficia astfel de o soluție eficientă de încălzire a locuinței care nu va dezechilibra aspectul estetic al interiorului acesteia.  Aceeași versatilitate este oferită și de varietatea puterii termice de care dispun modelele de convectoare din această categorie. În funcție de dimensiunea camerei, te poți orienta către dispozitivele de 500 W, 1000 W sau 1500 W, până la cele de 3000 W. Îți garantăm că, dacă ții cont de acest aspect, vei fi mai mult decât mulțumit de investiția făcută. În concluzie, la Utilul găsești produse de calitate, care te pot ajuta să te bucuri de mai mult confort. Dar, înainte de a achiziționa un convector electric sau un alt produs, de la noi sau de pe un alt site, întreabă-te bine cât de necesar îți este și dacă nu cumva există alte achiziții mai vitale! 

Accesorii aer conditionat

In aceasta categorie gasesti accesoriile necesare montajului aparatelor de aer conditionat: console de montaj aer conditionat, kit-uri de montaj aer conditionat etc.

Radiatoare infrarosu

Radiatoarele cu infrarosu utilizeaza rezistente electrice speciale ce incalzesc obiectele, cu ajutorul undelor cu spectru infrarosu.

Panouri radiante

Gama de panouri radiante de la Utilul vine în întâmpinarea nevoilor tale cu produse superioare din punct de vedere al calității, fiabilității și performanței, care provin de la un brand de renume internațional, Eldom. Așadar, te invităm să o descoperi! Un panou radiant (sau de încălzire) reprezintă o invenție extrem de utilă a cercetătorilor și inginerilor ce asigură un consum redus de energie electrică. Fiind un simplu sistem care, din punct de vedere estetic, arată ca un tablou, acesta funcționează pe bază de curent electric și este utilizat pentru încălzirea unei încăperi. Alege panourile de încălzire de la Utilul!De fiecare dată când cauți un produs, îți stabilești probabil un criteriu pe care să îți bazezi alegerea, fie că este vorba de preț, calitate, durată de exploatare, brand sau eficiență. Nu trebuie să fie însă doar unul singur! La Utilul ai la dispoziție mai multe modele de panouri radiante ieftine. Înainte de a-ți îndrepta atenția către un anumit model de panou electric de încălzire, considerăm că este important să cunoști mai multe informații despre modul în care aceste sisteme funcționează și, desigur, principalele avantaje pe care le oferă.  Așadar, începem prin a spune că acest produs funcționează astfel: cedarea de căldură a elementelor de încălzit are loc prin radiație termică în infraroșu. Ce înseamnă acest lucru? Un consum mai redus de energie electrică! Putem spune deci că unul dintre marile avantaje ale panourilor de încălzire este reprezentat de consumul redus de energie, care se traduce în costuri mai mici la întreținere. Apoi, un alt atu al acestor aparate este reprezentat de faptul că ajută la reglarea umidității din încăperi, fiind ideale pentru spațiile care necesită o încălzire instantă. Apoi, produsele se remarcă și prin montaj și întreținere facile.  Revenind la gama noastră de panouri radiante, dat fiind faptul că modelele prezente aici provin de la un brand de renume, în care avem deplină încredere, ne oferă certitudinea că putem să vă asigurăm că investiți corect. Produsele Eldom răspund celor mai înalte standarde ale calității și sunt dezvoltate astfel încât să răspundă chiar și celor mai exigente cerințe - dispun de diverse funcții, de la cea de reglare a temperaturii și cea de protecție a convectorului în caz de cădere, la Child Lock, Open Window și control la distanță prin Internet. Desigur, ar fi multe de spus despre aceste produse. Însă, dacă ai luat hotărârea să achiziționezi un panou de căldură și vrei să afli mai multe despre cum funcționează și ce beneficii îți oferă, apelează cu încredere la Utilul. Nu uita să cântărești bine toate opțiunile, astfel încât să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere!

O temperatura optima in interiorul locuintei inseamna un confort sporit pentru tine si membrii familiei tale. Aparatul de aer conditionat este utilizat, cu precadere, pe timpul verii. Cu toate acestea, folosirea lui in sezonul rece, pentru incalzirea locuintei, nu este deloc exclusa.

Pentru a te bucura alaturi de cei dragi de momente perfecte acasa, intr-o atmosfera perfecta, iti punem la dispozitie o gama de aparate de aer conditionat caracterizata prin fiabilitate si calitate.

Alege un aparat de aer conditionat de la Utilul!

Gama de aparate de aer conditionat Utilul dispune de unele dintre cele mai actuale modele de pe piata, realizate de branduri de renume in aceasta industrie: Hyundai si Nordstar. Fiecare aparat regasit in oferta se remarca prin versatilitate, putand fi utilizat la fel de bine in sezonul cald si in cel rece si avand dubla functie – de racire si de incalzire.

Un alt atu important al aparatelor de aer conditionat din portofoliul nostru este capacitatea acestora de a crea un climat ideal atat in incaperile mici, cat si in cele de dimensiuni considerabile. Mai mult decat atat, acestea dispun de echipamente Wi-Fi, pentru un control mai facil si rapid al aparatului prin intermediul telefonului mobil, insa, pentru a te bucura de acest avantaj, este necesara achizitionarea separata a stick-ului Wi-Fi.

Alte functii specifice modelelor pe care le comercializam includ auto-curatarea, determinarea automata a pierderilor de refrigerent, repornire, turbo, autorestart, dezghetare inteligenta, senzor de temperatura pe telecomanda si filtru multifunctional cu ioni de argint. De asemenea, puterea termica a acestora variaza intre 12.000 de Btu/ h si 9000 Btu/ h, ceea ce le face usor integrabile in fiecare tip de incapere.

Alege un aparat de aer conditionat ieftin, dar performant, de ultima generatie, pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de o atmosfera ideala si de confort in locuinta!