Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 14 August! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 14 August este de Miercuri 12 August ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

O temperatura optima in interiorul locuintei inseamna un confort sporit pentru tine si membrii familiei tale. Aparatul de aer conditionat este utilizat, cu precadere, pe timpul verii. Cu toate acestea, folosirea lui in sezonul rece, pentru incalzirea locuintei, nu este deloc exclusa.

Pentru a te bucura alaturi de cei dragi de momente perfecte acasa, intr-o atmosfera perfecta, iti punem la dispozitie o gama de aparate de aer conditionat caracterizata prin fiabilitate si calitate.

Alege un aparat de aer conditionat de la Utilul!

Gama de aparate de aer conditionat Utilul dispune de unele dintre cele mai actuale modele de pe piata, realizate de branduri de renume in aceasta industrie: Hyundai si Nordstar. Fiecare aparat regasit in oferta se remarca prin versatilitate, putand fi utilizat la fel de bine in sezonul cald si in cel rece si avand dubla functie – de racire si de incalzire.

Un alt atu important al aparatelor de aer conditionat din portofoliul nostru este capacitatea acestora de a crea un climat ideal atat in incaperile mici, cat si in cele de dimensiuni considerabile. Mai mult decat atat, acestea dispun de echipamente Wi-Fi, pentru un control mai facil si rapid al aparatului prin intermediul telefonului mobil, insa, pentru a te bucura de acest avantaj, este necesara achizitionarea separata a stick-ului Wi-Fi.

Alte functii specifice modelelor pe care le comercializam includ auto-curatarea, determinarea automata a pierderilor de refrigerent, repornire, turbo, autorestart, dezghetare inteligenta, senzor de temperatura pe telecomanda si filtru multifunctional cu ioni de argint. De asemenea, puterea termica a acestora variaza intre 12.000 de Btu/ h si 9000 Btu/ h, ceea ce le face usor integrabile in fiecare tip de incapere.

Alege un aparat de aer conditionat ieftin, dar performant, de ultima generatie, pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de o atmosfera ideala si de confort in locuinta!