Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Tevi si fitinguri PEHD

Utilizarea tevilor si a fitingurilor din polietilena (PeHD) in retele pentru apa potabila ofera urmatoarele avantaje:mentinerea in timp a caracteristicilor materiei prime (polietilena), durata de viata garantata cel putin 50 de ani, inertie la coroziunegreutatea redusa si supletea faciliteaza usurinta in instalare si montaj, cost de instalare redusintretinere ieftina, fiabilitate deosebita a sistemelor de imbinarereducerea pierderilor de presiune in instalatie, nivel constant de presiune in retearezistenta la socuri ai actiune mecanica externaFitingurile de compresiune (PeHD) sunt destinate executarii retelelor de alimentare cu apa potabila, sub presiune si a retelelor de transport agent termic.  

Furtun si accesorii irigat

Componentele unui sistem de udat cu furtun sunt acestea: Legenda1. Robinet apa2. Racord Y cu clapeta3. Conector furtun4. Cupla inadire furtun5. Racord dublu conector furtun6. Racord Y conector furtun