Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 10 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 10 Iulie este de Miercuri 8 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Tuburi si accesorii trasee electrice

Firele electrice nu mai sunt montate direct în perete, ci trec printr-un tub copex. În cazul în care este necesară schimbarea lor (pe motiv că au fost detectate defecțiuni la nivelul instalației electrice din locuință/clădire), se poate interveni exact acolo unde este cazul, fără a fi necesară spargerea peretelui. Desigur, asta dacă se cunoaște traseul tubului! 

La Utilul ai la dispoziție mai multe tipuri de tuburi copex, la prețuri accesibile. Fie că alegi modele clasice, din metal, sau tuburi coplex flexibile din PVC simplu, ai certitudinea că vei găsi calitatea dorită. 

Alege accesorii trasee electrice de la Utilul!

La Utilul ai la dispoziție nu doar accesorii pentru trasee electrice, ci și ajutorul echipei noastre cu experiență. Așadar, dacă ai nevoie de informații pentru a face cea mai bună alegere, contactează-ne! 

Revenind la aceste accesorii, fie că vorbim de tuburi flexibile copex din PVC simplu sau de modelele clasice, este necesar ca pentru a te bucura de un montaj ca la carte să ții cont de următoarele: montajul lor trebuie întotdeauna realizat de un specialist; tot montajul trebuie să respecte planurile și traseele indicate de proiectant; tuburile trebuie să fie realizate dintr-un material rezistent, durabil. 

Da! Pentru a avea certitudinea că nu vor apărea probleme, este important ca montarea tuburilor în pereți să fie realizată de un electrician autorizat, în funcție de planurile proiectantului. La final, este recomandat să păstrezi planurile traseelor acestor tuburi, tocmai pentru a ști unde trebuie intervenit în caz de vreo defecțiune (intervenție care trebuie, de asemenea, realizată de un specialist). 

Referitor la calitate, știi bine cât de mult contează în orice proces de selecție. Și noi știm acest lucru, de aceea am ales să introducem în portofoliul nostru doar produse bune și sigure, de la branduri de top, precum Courbi, Gewiss și Novelite. Desigur, avem și propriile noastre modele, tuburile copex de la Utilul respectând aceleași standarde privind calitatea și fiabilitatea. 

Ce modele găsești? Pe lângă cele anterior menționate, cele metalice și cele din PVC simplu, îți mai punem la dispoziție și tuburi metalice cu izolație PVC și tuburi copex din PVC cu sârmă. Tuburile se găsesc în diverse dimensiuni, de la cele cu diametru de 13 mm, la cele cu diametru de 25 mm. Așteptăm să ne contactezi în cazul în care nu știi ce tip s-ar potrivi mai bine nevoilor tale. 

Un astfel de produs se montează ușor, este un bun izolator electric și are o rezistență mecanică mare. Altfel spus, înlătură eventualitatea unor incendii cauzate de scântei deoarece nu propagă flacăra ci, din contra, o înăbușă, este realizat dintr-un material ce permite o manipulare facilă și este durabil. Dar pentru a-și demonstra aceste avantaje trebuie ales corect. Așadar, analizează bine caracteristicile sale înainte de achiziție, indiferent de locul de unde decizi să-l achiziționezi, și nu uita să ceri părerea unei persoane cu experiență în domeniu!  


Filtreaza produsele
Tub copex PVC D16, colac 50 m

0,50 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D13, colac 50 m

0,71 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC cu sarma D16, colac 50 m

0,71 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex metalic 16 mm

1,38 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex metalic 18 mm

1,73 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D16, colac 100 m Gewiss DX15016

0,80 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D16, colac 50 m Courbi Combo

0,51 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D20, colac 50 m Gewiss DX15020

0,95 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D25, colac 25 m Gewiss DX15025

1,55 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex metalic cu izolatie PVC D18, colac 50 m Novelite

2,45 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex metalic cu izolatie PVC D16, colac 50 m Novelite

1,99 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Tub copex PVC D16, colac 100 m

0,40 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile