Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Becuri economice

Create pentru a înlocui clasicele becuri incandescente, ce încălzesc la o temperatură înaltă un filament prin aplicarea energiei asupra acestuia până emite lumină, modernele becuri economice (CFL – lumini compacte fluorescente) au câștigat cât mai mulți admiratori. Mai exact, au început să fie întâlnite în mai toate locuințele, grație avantajelor lor numeroase.Dar cum probabil ești aici pentru că vrei să achiziționezi astfel de produse, trebuie să te convingem să faci acest lucru de la noi. Gama de becuri economice de la Utilul îți prezintă modele diverse, atât integrate, cât și nonintegrate, spirală sau stick. Însă nu diversitatea este principalul nostru punct forte, ci raportul calitate-preț excelent. Dorești un bec economic bun, la un preț accesibil? Prețurile becurilor economice sunt influențate de caracteristicile acestora. Mai exact, calitatea materialelor din care becurile sunt fabricate, precum și tehnologiile utilizate în producție pot crește sau diminua costurile unor astfel de produse. La Utilul însă te asigurăm că becurile CFL au prețuri bune, decente, iar calitatea lor este garantată de producători. Îți punem la dispoziție produse de la branduri cunoscute la nivel mondial, precum Novelite, Philips și Total Green. Revenind la avantajele acestor tipuri, becurile economice se remarcă prin: utilizând până la 5 ori mai puțină energie comparativ cu modelele incandescente, ajută în reducerea costurilor la factura de energie electrică; au, tot comparativ cu becurile clasice, o durată de viață de apx. 18 ori mai mare; au o eficiență ridicată; deși de dimensiuni mai mari, au un aspect modern, plăcut din punct de vedere estetic. Așa cum am spus și la început, în gama noastră găsești mai multe tipuri de becuri economice – cele cu aprindere integrată în bec și cele cu circuit de aprindere separat, integrat în corpul lămpii. De asemenea, produsele se diferențiază și în ceea ce privește: ·         puterea: modele de la 11 W la 100 de W; ·         tipul soclului: E14, E27 și E40; ·         culoarea luminii: caldă sau rece; ·         temperatura culorii: 2700K, 6400K și 6500K; ·         flux luminos: de la 750 lm la 6000 lm; ·         durată de viață: de la 6000 de ore la 20000 de ore. Așadar, dacă dorești să achiziționezi unul sau mai multe becuri CFL, ține cont de caracteristicile mai sus menționate. Desigur, unele criterii de alegere, cum ar fi culoarea luminii sau durata de viață, sunt mult influențate de propriile preferințe. Chiar și-așa, există anumite recomandări de care este bine să ții cont. Căutarea unor becuri nu pare o sarcină complicată? Te putem contrazice. O lumină difuză, insuficientă, sau un produs care se arde după puțin timp de la achiziție sunt neplăceri cu care te poți confrunta și tu, dacă nu ai făcut-o încă. Așa că cel mai bine ar fi să te informezi înainte și, de ce nu, să ceri ajutorul celor cu mai multă experiență. Așadar, contactează-ne dacă ai nevoie de extra informații! 

Becuri speciale

Becuri speciale - in aceasta categorie vei gasi becuri cu destinatii variate: becuri incandescente decorative, becuri pentru frigider, becuri pentru cuptor, becuri pentru hota, becuri colorate etc.

Becuri halogen

Recunoscută pentru strălucire și naturalețe, lumina produsă cu ajutorul becurilor cu halogen este preferată tot mai mult în detrimentul altor soluții de iluminare. Altfel spus, un bec halogen a ajuns să fie în topul preferințelor clienților pentru că reușește să creeze contraste bogate, ajutând în conturarea unei atmosfere aerisite și relaxante în încăperi.La Utilul ai la dispoziție o gamă largă de becuri halogen, produse de branduri de top, precum Philips sau Total Green. Găsești mai multe modele, de la clasicul bulb, la cele cu formă sferică, liniară și, de ce nu, tip lumânare. Echipa Utilul este alături de tine în fiecare etapă de cumpărare. Așadar, dacă ai nevoie de sfaturi privind alegerea sau detalii despre prețuri și servicii, îndrăznește să ne contactezi! Descoperă întreaga gamă de becuri cu halogen de la Utilul! Desigur, acum nu vom vorbi doar despre produsele noastre, pentru că scopul nostru nu este lauda. Ce dorim de fapt este să te ajutăm să alegi corect produsele necesare pentru locuința sau afacerea ta, fără a pierde prea mult timp prețios. Așadar, nu vom intra în foarte multe detalii tehnice, însă totuși îți vom oferi informații care sperăm ca, dacă nu acum, măcar în viitor să-ți fie utile. Începem prin a defini mai exact acest tip de bec. Becul halogen este un model al cărui filament este creat din tungsten, ce are în interior un gaz inert (argon, krypton ori xenon), alături de o cantitate infimă dintr-un halogen (iod sau brom). Aceasta din urmă stopează înnegrirea sticlei becului (suprafața interioară a ei), ajutând astfel în oferirea unei lumini mai naturale. Avantajele unui bec cu halogen sunt, pe lângă calitatea luminii oferite, următoarele: comparativ cu modelul clasic, acest tip consumă cu 20%-45% mai puțin, furnizând aceeași cantitate de lumină; produce o lumină cu o intensitate de 20%-30% mai mare, tot raportat la becul clasic; având dimensiuni mici, este ideal pentru corpurile de iluminat cu spoturi de lumină (dar există și modele de dimensiunea unui bec normal). În alegerea unui astfel de produs trebuie să ții cont de mai mulți factori: ·         design: formă sferică, bulb, spot, liniar sau tip lumânare; ·         putere: între 10 și 1500 de W, în funcție de scopul utilizării; ·         tip soclu: E14, E27, G4, G9 etc; ·         tensiune alimentare: de la 12 V la 240 V; ·         flux luminos: de la 180 lm la 24000 lm; ·         temperatură culoare bec: de la 2700K la 3000K; ·         durată de viață: de la 2000 de ore la peste 4000. Alege din gama Utilul produsul potrivit și creează în locuința ta atmosfera dorită! Nu uita să ții cont de cele anterior menționate și, în cazul în care vrei mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.  

Tuburi neon fluorescent si LED

Gama de tuburi neon fluorescente de la Utilul te întâmpină cu un număr mare de produse, care provin de la furnizori de renume internațional, precum Novelite, Philips și Total Green. Am ales să introducem în portofoliul nostru doar branduri recunoscute pentru calitatea produselor pe care le concep deoarece dorim să-ți asigurăm o investiție înțeleaptă.De ce să alegi un tub neon? Ce este acesta și ce avantaje prezintă? Vom încerca succint să-ți răspundem în cele ce urmează la aceste întrebări, pentru că nu ne dorim doar să achiziționezi de la noi, ci să părăsești această pagină cu mai multe informații folositoare. Alege tuburi neon de la Utilul și bucură-te de calitatea produselor! După cum am menționat, am ales să introducem în portofoliul nostru doar produse bune, de la branduri cunoscute, iar acest lucru nu este valabil doar pentru această gamă. Punem preț pe calitate și dorim să oferim seriozitate, tratând fiecare client ca pe un prieten ce are nevoie de încredere, înțelegere și sinceritate. Dar hai să vedem ce este un tub neon! Fără a trece prea mult peste bariera tehnică, menționăm că acesta este o sursă de iluminat economică ce, odată alimentată la o sursă de energie electrică, generează o supratensiune care produce un arc electric între electrozi, oferind astfel lumină. Altfel spus, când curentul ajunge la electrozi, aceștia se încing și eliberează electroni, moment în care bobina balast provoacă supratensiunea responsabilă de aprindere. Denumirea de neon provine de la gazul din interior, cel care, de altfel, este responsabil de generarea luminii (și, implicit, de culoarea portocalie a acesteia). În ceea ce privește avantajele, tuburile neon se remarcă în primul rând prin consumul redus de energie electrică, fiind astfel considerate economice. Deci, te ajută să reduci costul facturii la energie. Apoi, aceste produse au o durată de viață mare și o eficiență ridicată, fiind ideale pentru orice tip de încăpere, îndeosebi pentru spațiile în care se dorește lumină puternică. Gama Utilul de tuburi neon se remarcă prin diversitate, calitate și prețuri accesibile. Așadar, la noi găsești modele cu diferite puteri (de la 6 W la 58 W), lungimi (300 mm – 1514 mm) și forme (T8 liniar, T4 liniar, T5 liniar, T9 circular). Descoperă întreaga gamă și alege corect produsul ce răspunde cel mai bine nevoilor tale! Dacă ai nevoie de extra sfaturi despre aceste produse sau dacă vrei informații despre plată, livrare sau alte servicii pe care le oferim, nu ezita să iei legătura cu noi. În fond, unde-s doi puterea crește, iar alegerile sunt mai simple!

Becuri LED

Motive pentru care să alegi un bec LED? Sunt destul de multe. Momentan spunem doar atât: acest tip de bec este cea mai economică alternativă din punct de vedere al consumului de energie electrică, oferind, de exemplu, un consum cu aproape 90% mai redus comparativ cu clasicele modele (cele incandescente). La Utilul ai la dispoziție o gamă variată de becuri LED, la prețuri corecte. Calitatea produselor este garantată de producători, reputația unor branduri precum EvoTools, Novelite, Homelight, Philips și Total Green vorbind despre aceasta mai mult decât o putem face noi. Comercializăm produsele acestor nume mari din domeniu și, pentru că știm faptul că orice proces de achiziție este o experiență, le alăturăm un serviciu de consiliere bine pus la punct. Așadar, contactează-ne în caz că ai nevoie de sfaturi și informații! Cumpără becuri cu LED de la Utilul! Atât calitatea becurilor cu LED din portofoliul nostru, cât și prețurile accesibile ale acestora, sunt motive pentru care să achiziționezi de la noi. Alături de aceste două puncte forte se alătură diversitatea produselor, în această categorie găsind multe modele. Becurile LED sunt, așadar, împărțite în funcție de următoarele criterii (criterii de care trebuie să ții cont în procesul de selecție astfel încât să te asiguri că ai investit corect): ·         tipul duliei: E14, E27, G9, GU5.3, GU10, G23 și E40; ·         putere: de la 2 la 40 W; ·         temperatura culorii: de la 2200K la 6500K; ·         flux luminos: de la 260 lm la 3600 lm; ·         durată de viață: de la 1000 de ore la 30000 de ore. Avantajele acestor becuri sunt, așa cum am spus, numeroase. Pe lângă cel major, consumul redus de energie electrică, aceste produse se remarcă și prin: tipul luminii oferite, aceasta fiind puternică, albă și omogenă, asemănătoare celei naturale; siguranță sporită, deoarece nu conțin plumb sau mercur; rezistență mare la șocuri, îndeosebi grație dimensiunii mai mici și lipsei filamentului; sunt sănătoase pentru ochi deoarece nu emit radiații UV; nu atrag insectele, comparativ cu alte tipuri de iluminat. Fiecare achiziție este un succes dacă principalul criteriu urmărit în alegere este calitatea. Așadar, analizează bine ceea ce cumperi și nu te pripi, chiar dacă nu este vorba de o investiție enormă.