Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 30 Noiembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 30 Noiembrie este de Luni 26 Noiembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Prin prezenta va aducem la cunostinta Politica de Confidentialitate a SC Alexana Transexim 25 SRL (in continuare Utilul), aceasta politica fiind detaliata in cele ce urmeaza.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este efectuata de catre SC Alexana Transexim 25 SRL persoana juridica romana, cu sediul social in str.CAPALNA, nr.24, sector 1 Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/25866/1992, cod unic de inregistrare RO 2793328(Societatea)  , in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile urmatoare. Prelucrarea curenta este realizata in scop comercial si de marketing.

Utilul respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza. Orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea produselor si a serviciilor pe care le puteti solicita, iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele Utilul si ameliorarea modului in care va deservim. Realizam acest lucru prin utilizarea in mod adecvat a acestor informatii, astfel cum este detaliat in cele ce urmeaza.

Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara Utilul. Informatiile vor fi tratate in conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special in conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul informarii, imbunatatirii comunicarii si deservirii clientilor nostri.

Aveti o serie de drepturi in baza legislatiei romanesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri, precum si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive intemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar sa nu ne permita acest lucru. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate.

Ce informatii pot fi colectate de catre Utilul?

Prin Utilul, ne-am propus sa va oferim un control cat mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. In general, puteti vizita site-urile Utilul fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii, insa, este posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele, adresa fizica sau adresa de email, mai ales atunci cand doriti sa intrati intr-o comunicare cu noi. Este intentia noastra sa va atentionam inainte de a colecta, prin intermediul internetului, informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

NU vom vinde, inchiria sau instraina, sub orice alta forma, informatiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice, altfel decat cu consimtamantul utilizatorului.

Vom colecta informatii personale care pot fi asociate, in mod direct, cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Inregistrare prin Internet al Utilul. Chiar inainte de inregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu vor identifica persoana, ci doar o adresa, dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim (asa cum procedeaza toate site-urile realizate prin tehnologia actuala cookie).

Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.

Utilul va colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:

  •          date privind facturarea;
  •          date privind livrarea;
  •          modalitate de plata/ detalii;
  •          detalii despre client (nume si prenume, numar de cont, adresa de domiciuliu, adresa de livrare, numere de telefon, adresa de e-mail*);

*numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax), date din carte de identitate/ pasaport.

Va vom informa, in avans, cand intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.

Cum va colecta si stoca Utilul aceste informatii?

Acest site poate colecta informatii despre dumneavoastra in mai multe moduri; fie solicitandu-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de inregistrare), fie inregistrand automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa inregistram alegerile pe care le-ati facut. Informatiile sunt stocate intr-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.

Care este perioada de timp pentru care Utilul va stoca aceste informatii?

Utilul va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

Toate informatiile vor fi stocate pe serverele din Romania unde Utilul are parteneriate si contracte cu terte institutii sau pe care le are in mod personal.

Colectarea informatiilor de catre Utilul – de ce se realizeaza?

Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre, nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.

Care este aplicabilitatea acestei politici?

Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor care se inregistreaza in mod oficial pe acest site.

Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam sau nu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului. Nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.

Ce sunt cookies?

Pentru a ne asigura ca utilizatorul primeste informatie relevanta, site-ul nostru foloseste "cookies". Exista o tehnologie numita "cookies", care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web.Un cookie este o serie de date, un fisier care nu este altceva decat o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra de calcul. Unele pagini de pe siteurile Utilul utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii cat mai complete, atunci cand ne revizitati site-ul. De exemplu, un cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi.

Va puteti seta browser-ul pentru a va notifica ori de cate ori primiti un cookie, dandu-vi-se posibilitatea sa decideti daca il acceptati sau nu.

Pentru mai multe informatii despre Cookies, va rugam sa vedeti si sectiunea Despre Cookies

Despre publicitate

Acest site utilizeaza Remarketing-ul si Audiente Similare pentru a servi vizitatorilor sai reclame contextuale, atat in Reteaua de Cautare, cat si in Reteaua de Display Google. Pentru a putea face acest lucru, site-ul colecteaza informatii despre sesiunea vizitatorilor cu ajutorul tehnologiei "cookie". Acest modul este un numar care identifica browserul computerului si nu persoana

care utilizeaza computerul. Utilizatorii care nu doresc sa vizualizeze Publicitate bazata pe interese isi pot ajusta propriile setari de cont, vizitand Setarile de Advertising Google . Astfel, utilizatorii pot adauga, sterge sau preciza exact categoriile ce sunt folosite pentru a le fi afisata publicitatea bazata pe interese. Oricum, informatiile colectate nu includ date personale si delicate, precum starea de sanatate, date financiar-bancar, cele privitoare la religie, sex, etnie sau orientare politica si nici cele legate de jocuri de noroc, alcool, medicamente.

Utilizatorii pot alege sa renunte complet la a mai primi publicitate bazata pe interese. Dezavantajul in acest caz, ar putea fi faptul ca publicitatea, ce le va fi totusi afisata, in calatoria lor online, este posibil sa nu mai fie asa relevanta pentru ei.

Utilizatorii internet pot afla mai multe informatii despre cum pot face ca publicitatea pe care o consuma sa fie relevanta, dand click pe linkul Ad Choices (sau similar) care se regaseste la orice banner/reclama, pe care o vad afisata in Reteaua de Display Google, in coltul din dreapta sus.

Utilul si partenerii sai de publicitate pot folosi web beacon. Acestea sunt furnizate de partenerii de publicitate si permit acestora obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre partenerii de publicitate.

Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite (vezi date contact), va stam la dispozitie si va asiguram de toata disponibilitatea noastra.

Va informam ca va puteti exercita toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, precum:

Dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului ca datele sale personale sunt sau nu sunt prelucrate de acesta, precum si urmatoarele informatii:

  1. informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
  2. comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
  3. informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
  4. informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;
  5. informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu dispozitiile legale.

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata:

  1.        rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2.        transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;
  3.        notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de opozitie:

  1.        persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
  2.        Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 
  3.        Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu   Caracter Personal sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care v-au fost incalcate.

Prin prezenta, imi dau consimtamantul si autorizez Societatea sa prelucreze datele mele personale, cu respectarea prevederilor din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Am fost informat ca am dreptul de acces, dreptul de a corecta datele mele personale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a fi informat de catre Societate conform legii sus-mentionate si dreptul de a ma adresa justitiei. In acest sens, orice cerere sau sesizare va fi transmisa in scris la sediul Societatii Alexana Transexim 25 SRL, respectiv la adresa Soseaua Fundeni nr. 118, Bucuresti, sector 2. Acordul dat prin prezenta priveste inclusiv dreptul Societatii de a transmite datele mele personale in scopul prelucrarii catre autoritati publice indeplinirea obligatiilor legale. Datele pot fi trimise, imputernicitului Societatii, tertilor subcontractanti sau parteneri contractuali ai Societatii precum si catre alte companii din acelasi grup cu operatorul, atat in Romania, cat si in state din Uniunea Europena in vederea optimizarii serviciilor oferite, si derularii oricaror raporturi juridice intre Societate si titular, in scopul indeplinirii obligatiilor legale sau realizarii intereselor legitime ale Societatii.