Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Mai ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Mai este de Luni 27 Mai ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Ai super pret la Atomizor JOKA 20 litri cu tija, 750W, 8 l/min - Vezi pretul aici

Despre noi

Traditie, stabilitate si solutiile perfecte-Utilul-Spor la treaba

Inca din anul 1992 oferim clientilor nostrii solutiile potrivite planurile lor.

 

In decursul celor peste 20 ani de experienta Utilul a reusit sa aiba mai mult de 20000 clienti la nivel national.

Misiunea Utilul este sa ofere cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra, sa promoveze un nou concept in ceea ce priveste alegerea solutiilor potrivite, firma noastra este pregatita sa raspunda exigentelor clientilor si asteptarilor acestora.

Valorile Utilul reprezinta seriozitatea si profesonalismul, acestea ne-au ajutat sa stam la dispozitia clientilor nostri sa le oferim prin produsele noastre confortul mult dorit.

Furnizam clientilor nostri produse cu un raport pret /calitate avantajos dintr-o gama completa care sunt in conformitate cu tendintele pietii de obiecte sanitare.

Utilul aspira sa fie o marca puternica, sa devina furnizorul preferat al clientilor sai ca baza a un excelent serviciu oferit de companie.

Suntem importatori directi Prity- sobe, seminee, focare, Eldom Invest- boilere electrice si termoelectrice etc., Maket- radiatoare aluminiu si tip port prosop, Devorex- jgheaburi si burlane, rigole canalizare, Joka- scule si unelte, Meister-scule de mana si scule electrice, Metafranc- organe de asamblare si feronerie, Cornat- scule de mana si obiecte sanitare etc.

Suntem distribuitori autorizati: Cersanit-obiecte sanitare, si pentru toate celelalte produse.