Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Cum comand

1. Cum cumpar ?
Pasul 1. Adaugi produsele in cos

Adauga produsele dorite in cosul tau de cumparaturi, accesand butonul "Adauga in cos". Poti adauga oricate produse doresti. De asemenea, poti elimina sau adauga produse in cos, accesand butoanele "X" sau modifica cantitatile utilizand + sau -. Asigura-te ca ai introdus in cos toate produsele pe care ti le dorest si da click pe butonul "Trimite comanda". 

Pasul 2. Introdu datele tale

La pasul 2, te loghezi in cont, daca ai deja un cont de utilizator pe site-ul nostru sau te inregistrezi pe site. Pentru a te inregistra, iti introduci datele: nume, adresa de facturare si de livrare, detaliile de contact. Ulterior, vei putea trece la urmatorul pas al comenzii, doar accesand contul tau de pe Utilul.ro, fara a mai fi nevoie sa iti introduci datele la fiecare comanda. 

Acesta este ultimul pas in procesul de plasare a comenzii, prin care se face validarea finala a tranzactiei. Primesti pe email toate detaliile privind comanda ta, inclusiv factura aferenta comenzii. 

*NOTA: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


 2. Cum platesc ?

a. Plata electronica cu card intr-o singura rata sau cu Card Avantaj in mai multe rate Ordin de plata dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata de un operator al magazinului nostru; veti primi produsele prin posta/curier

b. Numerar daca preferati sa ridicati produsele de la sediul nostru, puteti plati in numerar sau card

c. Card de debit sau credit prin POS disponibil doar daca ridicati produsele de la sediul nostru

d. Ramburs in numerar, odata cu primirea produselor la sediul dumneavoastra


3. Cum se livreaza?

Comenzile se pot livra utilizand urmatoarele metode:

a. Livrare prin curier rapid- 22 lei, pentru cumparaturi de pana la 500 lei, gratuit pentru cumparaturi de peste 500 lei.Taxele sunt valabile pentru localitatile din aria de acoperire a curierilor.

b. Livrare Utilul-Costurile de livrare sunt valabile pentru marfa paletizabila dim max. 1200x1000x2000 mm, avand greutatile de mai jos:

Livrare Utilul Bucuresti: cost 25 lei pentru comenzi cu o valoare mai mica de 999 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 999 lei.

Livrare Utilul Ilfov: cost 50 lei pentru comenzi cu o valoare mai mica de 1999 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1999 lei.

Livrare Utilul alte judete:

intre 0 si 100 kg -cost 139 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4999 lei.

intre 101 si 200 kg- cost 169 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4999 lei.

intre 201 si 400 kg- cost 189 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4999 lei.

intre 401 si 800 kg - cost 239 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4999 lei.

intre 801 si 1200 kg- cost 289 lei, Gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4999 lei.