Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe24 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 24 Iulie este de Miercuri 22 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Terasal

Societatea TERASAL, a fost infiinÅ£ată în 2005, având ca obiectiv principal de activitate, producerea ÅŸi comercializarea cahlelor de teracotă pentru sobe ÅŸi ÅŸeminee.

Cahlele de teracotă sunt presate mecanic, având modele ÅŸi culori ce satisfac toate cerinÅ£ele; cu glazuri mate sau lucioase, inducându-ne un stil modern sau antic.

Sobele de teracotă, pot asigura randamente ridicate de ardere si o eficienta eliberare a caldurii, indiferent de tipul de combustibil utilizat (solid sau gaz), ceea ce mareste independenta energetica a unei louinte, atat de necesara acum.

Åžemineele, au în locuinÅ£e un rol estetic ridicat, fiind de multe ori elementul central al unei incăperi. Vizualizarea flăcărilor dând căldura, mirosul ÅŸi sunetul lemnului care se usucă ÅŸi arde, creează trăiri de neuitat.

Filtreaza produsele
Placa soba teracota Rama Alb Sal

15,75 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Placa soba teracota Arc Alb Sal

15,75 lei

Adauga in cos
Comanda speciala
Stap soba teracota Rama inceput/sfarsit Alb Sal

23,10 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Stap soba teracota Rama curent Alb Sal

23,10 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile