Se incarca...

REHAU

Unlimited Polymer Solutions

Pentru construcÅ£ii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile ÅŸi managementul apelor, precum ÅŸi pentru mobilitate ÅŸi Future Living, REHAU are contribuÅ£ii durabile cu privire la provocările ecologice ÅŸi economice ale viitorului. CompetenÅ£a ÅŸi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanÅ£ilor de sisteme ÅŸi prestatorilor de servicii pentru soluÅ£ii pe bază de polimeri, în domeniile ConstrucÅ£ii, Automotive ÅŸi Industrie. Datorită combinaÅ£iei între înaltă performanţă în dezvoltare ÅŸi organizare puternic descentralizată a vânzărilor ÅŸi service-ului, grupul internaÅ£ional se situează pe piaţă în topul ofertanÅ£ilor. În concepÅ£ia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor ÅŸi până la execuÅ£ie precum ÅŸi pasiunea pentru fascinanta utilitate ÅŸi potenÅ£ialul materialelor polimere sunt premise esenÅ£iale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Filozofie

De la înfiinÅ£area companiei tindem să descoperim noi domenii de aplicaÅ£ii prin reÅ£ete individuale de materiale sintetice. Conceptul: Înlocuirea materiilor prime tradiÅ£ionale cu polimeri performanÅ£i pentru a oferi clienÅ£ilor plusvalori prin soluÅ£ii creative.

În peste 170 de locaÅ£ii, aproximativ 19.000 de angajaÅ£i din 54 de ţări contribuie la succesul ÅŸi dezvoltarea companiei. REHAU este activă pe cinci continente ÅŸi îÅŸi extinde reÅ£eaua în permanenţă. Åži în viitor compania noastră doreÅŸte să-ÅŸi păstreze independenÅ£a ÅŸi să se orienteze după obiective pe termen lung ÅŸi mediu, în loc să pună în prim plan câÅŸtigul pe termen scurt. De aceea, activităţile se orientează deja de pe acuma spre teme de viitor precum eficienÅ£a energetică, energiile regenerabile, managementul apelor, mobilitate ÅŸi future living.

Filtreaza produsele
Furtun aer comprimat 16x10 mm REHAU, lungime 50 m

453,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-7 zile
Furtun aer comprimat 20x13 mm REHAU, lungime 100 m

1.257,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-7 zile
Furtun aer comprimat 23.4x16 mm REHAU, lungime 50 m

763,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-7 zile
Furtun aer comprimat 26.8x19.4 mm REHAU, lungime 50 m

838,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-7 zile