Se incarca...

Raider

Brandul Raider este brandul propriu al Euromaster Import - Export Ltd., cunoscut pe piata din Bulgaria de 20 ani. Varietatea instrumentelor cu acest brand acopera practic toata gama de actvitati - contructie, prelucrare lemn, prelucrare metal, echipament auto si de gradinarit. Va oferim de asemenea o gama completa a celor mai recente accesorii, compatibile nu numai cu masinile Raider.

Dupa lansarea cu success in 2000, brandul Raider si-a pastrat viziunea si misiunea bazate pe necesitatile si asteptarile consumatorilor; ca urmare a modernizarii gamei, am atins un nou nivel tehologic.

Valorile pe care succesul a fost construit sunt:

Calitatea tehnologica ce intruneste cerintele profesionale cele mai inalte la un pret rezonabil, accesibil si competitivCalitatea care ofera incredere clientilorRelatiile stabile, deschise si oneste cu partenerii de afaceri, producatorii si distribuitoriiResponsabilitatea profesionala si personala pentru riscurile si deciziile luate

Prin recunoasterea produselor in Bulgaria, Raider s-a remarcat cu success si pe pietele din Romania, Serbia, Kosovo, Albania si Macedonia, dezvoltandu-si reteaua de distributie in Centrul si Sud-Estul Europei.

Filtreaza produsele