Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 5 Iunie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 5 Iunie este de Miercuri 3 Iunie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Stimati Clienti!
Va informam ca Luni 1.06.2020 este zi Nelucratoare!
Magazinul este inchis, iar comenzile se vor procesa incepand cu Marti 02.06.2020!
Va multumim!

Oxyturbo

OxyTurbo a devenit o referinţă internaÅ£ională în cei peste 20 de ani de experienţă, pornind de la o mică afacere de familie: acesta este rezultatul unor alegeri precise si a unei creÅŸteri sănătoase pe bazele tehnologiei inovative implementate în unităţile sale de producÅ£ie. Au fost făcute investiÅ£ii importante în sisteme avansate pentru a fi întotdeauna pe lungimea de undă a clientului. Abilitatea de a fi eficient ÅŸi versatil în acelaÅŸi timp, îi permite firmei OxyTurbo de reuÅŸi să satisfacă cele mai complexe cerinÅ£e ale pieÅ£ii într-o manieră elegantă ÅŸi eficientă. Echipamentele robotizate ÅŸi computerizate sunt singurii protagoniÅŸti ai liniei de producÅ£ie ÅŸi asamblare automatizate, ei asigurând o marjă de toleranţă foarte mică, un nivel înalt de calitate pe parcursul procesului, o calitate foarte bună a suprafeÅ£ei finite ÅŸi un bun tratament de suprafaţă a metalului.

Filtreaza produsele
Butelie Oxigen pentru Turbo Set 90/30

94,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Butelie Gaz pentru Turbo Set 90 (Maxy)

59,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Lampa de lipit Oxy metal

87,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile
Lampa de lipit Oxy plastic

76,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile