Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe24 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 24 Iulie este de Miercuri 22 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Oxyturbo

OxyTurbo a devenit o referinţă internaÅ£ională în cei peste 20 de ani de experienţă, pornind de la o mică afacere de familie: acesta este rezultatul unor alegeri precise si a unei creÅŸteri sănătoase pe bazele tehnologiei inovative implementate în unităţile sale de producÅ£ie. Au fost făcute investiÅ£ii importante în sisteme avansate pentru a fi întotdeauna pe lungimea de undă a clientului. Abilitatea de a fi eficient ÅŸi versatil în acelaÅŸi timp, îi permite firmei OxyTurbo de reuÅŸi să satisfacă cele mai complexe cerinÅ£e ale pieÅ£ii într-o manieră elegantă ÅŸi eficientă. Echipamentele robotizate ÅŸi computerizate sunt singurii protagoniÅŸti ai liniei de producÅ£ie ÅŸi asamblare automatizate, ei asigurând o marjă de toleranţă foarte mică, un nivel înalt de calitate pe parcursul procesului, o calitate foarte bună a suprafeÅ£ei finite ÅŸi un bun tratament de suprafaţă a metalului.

Filtreaza produsele
Butelie Propan/Butan 330 grame

25,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile