Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Octombrie este de Miercuri 28 Octombrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Grohe

Misiune
Grohe AG este unul din liderii mondiali in domeniul armaturilor sanitare sub o singura marca. Fiind un brand international pentru produse si sisteme sanitare, GROHE stabileste standarde in domeniul calitatii, designului, tehnologiei si al dezvoltarii de solutii care sa economiseasca resursele naturale, furnizand apa aproape de perfectiune.
 
Descriere
Friedrich Grohe a fondat Grohe in 1936. Pe atunci, baia era inca un loc modest si numai cei mai bogati isi permiteau un astfel de lux. Friedrich Grohe a dorit sa schimbe acest lucru si, conform filosofiei lui de business, a produs baterii de inalta calitate la un pret accesibil.
Filtreaza produsele
Baterie lavoar Grohe Bauloop, 23335000, S, Crom, ventil Pop-up

262,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile