Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe24 Iulie ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 24 Iulie este de Miercuri 22 Iulie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Einhell

Einhell pe scurt

Grupul Einhell are peste 1000 de angajati in peste 50 de tari din intreaga lume. Cu un volum anual de vanzari, ce depaseste 10 milioane de unelte electrice si masini, putem spune ca suntem unul dintre cei mai performanti parteneri de comert intern si international. Prezenta noastra in piata ne permite sa atingem valori remarcabile, prin fiecare din produsele noastre care sunt testate de expertii nostrii pentru a asigura calitatea si siguranta acestora.

In plus activitatea departamentului Einhell de dezvoltare este subiect al verificarii si testarii permanente. Demonstram standardele noastre inalte continuu, in practica, prin produse de marca sofisticate

Filtreaza produsele
Incarcator rapid Evo EPTO 18V

59,00 lei

Adauga in cos
Livrare 1-3 zile