Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Ce este si ce face detectorul de gaz si GPL

In oferta Utilul poti gasi detectoare gaz si GPL  disponibile in 2 variante

1. Kit detector gaz + electrovalva

Include detector gaz si electrovalva.  Se va monta in aproprierea sursei de gaz la 1.5 m, intr-un loc bine aerisit conform urmatoarei scheme:

Nu montati detectorul de gaz in colt, in dulap, cabinet etc. unde nu este debit de aer sau intr-o pozitie unde este prezent fum de ulei.
Detectorul se armeaza automat, fiind alimentat la retea 220B. Detecteaza gaz GPL (butan si propan) 0.1-0.5%, Gaz metan, gaz de sonda, gaz de carbune 0.1-1%. Timpul de raspuns este de sub 30 de secunde.
Electrovalva face parte din seria electrovalvelor pentru oprirea de urgenta a gazului, special proiectata ca intrerupator de urgenta a gazului montata pe conducta de utilizare a gazului natural. Poate fi conectata cu un senzor pentru detectarea scurgerii de gaze, circuit de alarma la incendiu sau alte module cu senzor inteligent astfel incat aceasta opreste alimentarea cu gaz in incinta sau la distanta (manual sau automat), prin urmare asigura utilizarea gazului in conditii de siguranta. In cazul detectiei de vibratii puternice aceasta se auto inchide. Cand este inchisa este necesara operarea manuala pentru a porni electrovalva. Conforma cu regulamentele de siguranta in cazului unui accident.
1. Detector gas si GPL separat
Detector gaz si GPL alimentat la retea 220V. In cazul in care se detecteaza prezenta unui gaz, detectorul emite semnal luminos si acustic:


Articole asemanatoare

Manusile de protectie sunt foarte importante in orice activitate pe care o ai in casa, atelier sau gradina. Tocmai de accea venim sa te ajutam cu modul de a gasi ...
Acum ai in gama de scule electrice cu acumulator noile bormasini cu acumulator Joka JAB18 (model 2017) si JBC18.