Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Noul Panou dus hidromasaj inox 5 functii Trendy Thermo White Satin Cleanmann

Noul panou dus hidromasaj inox 5 functii Trendy Thermo White Satin Cleanmann

Stil, calitate si eficienta! Acestea sunt atuurile noilor panouri de dus Trendy de la Cleanmann. Panourile de dus Trendy Cleanmann sunt realizate din inox AISI304 de cea mai inalta calitate, avand 5 functii (cascada,ploaie,duze hidromasaj frontale, dus de mana cu furtun si pipa cada). Duzele hidromasaj precum si cele cascada sunt realizate din silicon pentru a preveni depunerile de calcar. Gama de culori disponibile sunt: Satin, Golden, Copper, Shine, Golden Satin, Copper Satin, White Satin

Include termometru cu afisaj LCD cu afisare temperatura apa (baterie inclusa). Acest lucru este foarte util in momentul in care dorim sa faci dus copilului, fara sa se opareasca sau fara ca temperatura apei sa fie scazuta.

Panou dus hidromasaj inox 5 functii Trendy Thermo White Satin Cleanmann

Date tehnice
  • Culoare white satin (alb mat)
  • Material otel inox AISI304
  • 5 functii: cascada, ploaie, duze hidromasaj, pipa cada si furtun dus cu para
  • Furtun alimentare max 20 bar (la 75 C)
  • Afisaj LCD temperatura apa
  • Dimensiuni: 1520x220x40 mm

Galerie foto