Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Dulap Melar pentru Lavoar Como 40 Cersanit

Noua colectie de mobilier Melar, de la Cersanit, beneficiaza de un design modern si simplu, combinand culoarea alba de pe fronturi, puternic lacuite, cu manere mai lungi, stralucitoare, cromate. Cele doua sertare ale dulapului de sub lavoar, care se pot scoate complet, sporesc capacitatea acestuia si astfel, functionalitatea. Forma simpla a pieselor de mobilier il fac adecvat atat pentru baile moderne, cat si pentru cele clasice.

Cel mai mic dulap al colectie Melar este Dulapul Melar pentru Lavoar Como 40 Cersanit.

Dimensiuni Dulap de baie Melar pentru lavoar Como 40 Cersanit

Dimensiuni Dulap de baie Melar pentru lavoar Como 40 Cersanit

 

Acet dulap se poate monta suspendat pe perete (include setul de suspendare), dar si asezat pe podea. Pentru asezare pe podea se poate alege din seturile de picioare Cersanit disponibile in 3 culori: albsatinat sau negru.

Lavoarul se achizitioneaza separat si se recomanda a se monta un lavoar Como 40 Cersanit. Acest lavoar se poate aseza cu gaura pentru baterie stanga sau dreapta.

Galerie foto

Articole asemanatoare

Colecția Crea se distinge prin formele sale simple și elegante, produsele colecției îmbină liniile subțiri ale ceramicii cu liniile simple și clare ale mobilierul...
Noua gama de mobilier Lara de la Cersanit
Pentru a face loc noiler colectii de mobilier si obiecte sanitare ce se vor lansa la inceputul verii, Cersanit va opera urmatoarele delistari incepand cu luna Mar...
Noua gama de seturi ALL IN ONE Cersanit SATI
Tu cate sampoane, balsame, geluri de dus etc. ai pe marginea baii?