Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Descopera gama de lavoare din compozit AMAO si ZURO de la Cersanit

Compozitul

Şi-a făcut intrarea în casele noastre mai întâi de toate în bucătării şi băi. Pereţii din bucătării şi băi, lavoarele şi chiar căzile de baie pot fi confecţionate astăzi din acest material.

Avantajele compozitului

Lavoarele din compozit sunt caracterizate de o durabilitate extraordinară, rezistenţă la deteriorările mecanice şi la pătare. Suprafaţa ideală, lină şi strălucitoare a produselor confecţionate din compozit este, de asemenea, plăcută şi caldă la atingere – acest aspect are o importanţă deosebită în baie, oaza noastră de relaxare de acasă. Persoanele care caută un lavoar cu forme moderne, minimaliste şi foarte clar conturate, cu muchii simple, pot găsi totul în acest tip de produse. Aceste produse sunt diferite din acest punct de vedere de produsele din ceramică. Designul lavoarelor din compozit se bazează pe forme geometrice, luminoase şi subţiri, linii drepte, foarte căutate şi populare printre clienţi.

Compozitul de la Cersanit

Cersanit vă propune două colecţii de lavoare din compozit: AMAO şi ZURO. În fiecare dintre acestea putem găsi lavoare cu două dimensiuni: 60 x 45 cm şi 80 x 45 cm. Datorită formei dreptunghiulare şi lăţimii reduse, acestea nu ocupă mult spaţiu şi vor fi perfecte chiar şi pentru băile mai mici. Datorită dimensiunii, conturului şi designului lor, lavoarele din compozit, creaza un decor de baie foarte elegant. Lavoarele Amao si Zuro pot fi suspendate, montate pe blat sau montate pe dulapurile pentru lavoare din colecțiile de mobilier de la Cersanit: Colour, Galaxy, Smart, Stillo, Vario și Xantia Red. De asemenea, lavoarele din compozit sunt oferite cu scurgere şi cu un orificiu din fabricaţie, amplasat central, pentru montarea armăturii.

 

Cersanit Amao

AMAO

Designul lavoarelor AMAO combină formele dreptunghiulare cu modernitatea şi rafinamentul. Forma dreptunghiulară a vasului lavoarului permite introducerea uşoară şi lină pe muchiile mobilierului de baie. Datorită acestui fapt, lavoarele din compozit şi-au făcut loc în casele noastre, mai întâi de toate, în bucătării şi băi. Blaturile din bucătărie şi baie, lavoarele şi chiar căzile sunt confecţionate astazi din acest tip de material.

Cersanit Zuro

ZURO

De asemenea, şi lavoarele ZURO sunt dreptunghiulare. Muchia vasului lor este, totuşi, marcată cu o linie clară. Un vas adânc, dreptunghiular, este clar separat de muchiile chiuvetei. Pentru 80 x 45 cm, suprafaţa muchiilor este categoric mai mare şi poate fi utilizată, practic, ca raft. Lavoarele din această colecţie se disting, de asemenea, prin muchia lor îngustă. Datorită acestei structuri, lavoarul creează o formă armonioasă şi consistentă cu un dulap. Iubitorii de minimalism, forme ferme, geometrice, moderne şi linii vor adora colecţia de lavoare ZURO.

Sursa: www.cersanit.ro

Galerie foto

Produse recomandate

Lavoar compozit Amao 60 Cersanit

-51%

289,00 lei

579,00 lei (-290 lei)

Adauga in cos
Lavoar mobilier compozit Cersanit Amao 80

-50%

310,00 lei

620,00 lei (-310 lei)

Adauga in cos

Articole asemanatoare

Noua gama de lavoare pentru blat Cornat