Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Noua gama de chiuvete compozit Cleanmann FibroCOMP, 49 cm

Noua gama de chiuveta bucatarie FibroCOMP de la Cleanmann sunt realizate din material compozit, avand structura din fibra sticla grosime 20 mm. Peste stratul de fibra este adaugat pentru o rezistenta marita la actiunea acizilor un strat de quartz natural. Acest strat este rezistent la zgarieturi, la fluctuatii de temperatura si la actiunea agentilor chimici.

Noua gama de chiuvete compozit Cleanmann FibroCOMP, 49 cm

Chiuvetele Cleanmann FibroCOMP au o garantie de 5 ani fata de orice defecte de fabricatie sau de material. Garantia este valabila pentru chiuvetele montate in conformitate cu instrucțiunile de instalare, utilizate asa cum este recomandat, in conditii normale de locuit si curațate conform instructiunilor de curatare. Garantia este valabila numai cu certificatul de garantie completat integral si cu chitanta sau factura de vanzare care contine data si locul de cumparare. Garantia nu se refera la utilizarea abuziva, avarii accidentale, instalare necorespunzatoare, reparatii neautorizate sau modificari, utilizare anormala, neglijenta sau daune cauzate de intretinere sau de curatare necorespunzatoare. Daune mecanice, zgarieturi, si uzura normala a pieselor sunt excluse de la garantie.

Chiuveta tip compozit FibroCOMP, 815x510 mm, 1 cuva Grand Perla CleanmannDate tehnice

  • Dimensiune: D 490 mm
  • Grosime material: 20 mm
  • Adancime cuva: 18 cm
  • Dimensiune cuva: D 36 cm
  • Montaj universal
  • Include sifon evacuare Q90
  • Finisare Grand Perla, Sand Beige si Sand Grey

Informatii gama

Material compozit FibroCOMP Cleanmann
Material compozit FibroCOMP Cleanmann
Materialul compozit al chiuvetelor Cleanmann este rezistent la zgarieturi, stabil dimensional si este rezistent la actiunea acizilor
Montaj pe blat
Acest tip de chiuveta se monteaza pe un blat cu ajutorul siliconului universal pentru etansare (nu este inclus in pachetul de livrare)
Sifon chiuveta inclus Sifon inclus
Chiuvetele Cleanmann au inclus si sifonul de evacuare de mare dimensiune si sita.

Galerie foto

Articole asemanatoare

Ai ales produsul, l-ai achizitionat, l-ai adus acasa, iar acum vrei sa il instalezi si, preferabil, vrei sa faci asta fara a mai face investitii suplimentare. Ves...