Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 3 Octombrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 3 Octombrie este de Miercuri 30 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Noua gama de rezervoare incastrate Cersanit Aqua

Pe langa alegerea designului obiectelor sanitare, trebuie sa alegi informat si accesoriile pentru acestea. Pentru a monta un vas WC suspendat trebuie sa folosesti un rezervor incastrat in perete.
Acest rezervor incastrat sau rezervor ingropat este compus din cadrul propriu zis si rezervorul de apa pentru clatirea vasului WC.

Noua fabrica Cersanit de cadre si rezervoare WC
Anul acesta Cersanit a deschis noua fabrica de cadre pentru obiecte sanitare si rezervoare incastrate. Noua fabrica este dotata cu tehnologie de ultima ora si a dat startul noii game de rezervoare incastrate Aqua.
O fabrica automatizata in care productia de produse incastrate indeplineste standarde globale. Procese de fabricație automatizate și bazate pe roboti aduc o capacitate ridicata de productie. Valorificand cele mai noi tehnologii, CERSANIT imbunatateste in mod consecvent calitatea si competitivitatea produselor sale.

Cersanit Aqua - Solutii complete pentru cerintele tale !
Noul sistem de rezervoare incastrate Aqua ofera posibilitati si tehnologii noi de clatire si montaj a vaselor WC suspendate.Sistemele incastrate Aqua combina durabilitatea produselor cu o varietate de optiuni de instalare . Aceste solutii extrem de functionale , permit instalarea rapida și usoara, in orice baie. Utilizand procese de fabricație de ultimă generatie,sistemele incastrate Aqua asigura fiabilitate si durabilitate. Fiecare produs are o garanție de 10 ani cu piese de schimb disponibile imediat. Sitemele incastrate Aqua sunt proiectate pentru a fi utilizate atat in baia de acasa , dar si in baile publice . Seria AQUA este compatibilă cu vasele WC suspendate CERSANIT, care au tehnologii cu performanța inalte de igiena si confort. 

De ce sa alegi sistemele AQUA ? 

• CERSANIT -PRODUCĂTOR DE ÎNCREDERE 
• PRODUSE FIABILE 
• MULTIPLE OPTIUNI DE INSTALARE 
• INSTALARE USOARA SI RAPIDA, CHIAR SI DE CATRE O SINGURA PERSOANA 
• UN SET COMPATIBIL CU INTREAGA GAMA DE VASE WC CERSANIT

Gama de rezervoare incastrate Aqua include 7 serii de produse si specificatii si tehnologii specifice:

Cersanit Quick Fix

Cersanit Quick Fix
Cu ajutorul tehnologiei Quick Fix de la Cersanit nu ai nevoie de scule pentru reglarea adancimii de montaj a rezervoarelor incastrate Aqua. Suportii de perete se rotesc 360 de grade avand un control fin si precis asupra adancimii de montaj.
Prinderile in perete standard sunt simple si usor de folosit ceea ce face ca instalarea sistemelor incastrate sa fie usoara si intuitiva. Sunt confecționate din otel zincat si asigura o fixare stabila si fiabila.

Cersanit Fresh

Cersanit Fresh
Sistemele incastrate au o noua caracteristica SISTEMUL FRESH care reprezinta un container dedicat pentru odorizante de toaleta. Sistemul este integrat in rezervorul vasului de toaleta. Odorizantul de toaleta se dizolva acum incet, pentru a reimprospata bolul cu fiecare apasare de buton. Sistemul este o solutie perfecta pentru cei care doresc sa foloseasca vase wc suspendate cu tehnologia CleanOn (fara rama). O solutie practica si fresh pentru o iginea completa.

Buton de actionare frontal sau superior

Buton actionare frontal sau superior
Sistemele incastrate AQUA au facilitate două găuri de inspecție care ofera doua optiuni pentru montarea butonului de actionare a apei: in partea frontala si sus. Datorita posibilitatii de a alege amplasarea butonului, sistemul incastrat poate fi incorporate în două moduri, fie cu butonul de actionare a apei pe peretele de deasupra vasului de toaleta sau orizontal . Modul de instalare a butonului de actionare a apei depinde de proiectul baii, nevoile practice sau preferințele estetice ale utilizatorului. Instalare si intretinere mai usoara a sistemului incastrat, sunt optiuni ce ofera un avantaj suplimentar impreuna cu accesul mai usor prin ambele gauri de inspectie in interiorul rezervorului.

Denumire Sistem AQUA 92 PNEU S WET AQUA 72 PNEU S QFAQUA 52 PNEU S QFAQUA 42 MECH LAQUA 22 MECH QFAQUA 22 MECHAQUA 02 MECH
 AQUA 92 PNEU S WET
 AQUA 72 PNEU S QF
AQUA 52 PNEU S QF
AQUA 42 MECH L
AQUA 22 MECH QF
AQUA 22 MECH
AQUA 02 MECH
DescriereInstalare in pereti din zidarie Ultra subtire cu cadru galvanizatUltra subtire cu cadru vopsit Inaltime redusa Latime redusa cu sistem Quick Fix Latime redusa Standard 
Cod produsS97-052 S97-050 S97-062 S97-051S97-048 S97-046 S97-063 
Dimensiuni (cm)
50 x 79 x 10 51 x 114-134 x 11-1651 x 114-134 x 11-16 41 x 92-112 x 15-2041 x 113-133 x 14-23 41 x 113-133 x 15-20 40 x 114-134 x 14x19 
Tip de actionarePneumatic Pneumatic Pneumatic Mecanic Mecanic Mecanic Mecanic 
Sistem FreshDa DaDaDa Da Da Nu 
Sistem de reglare Quick Fix nu se aplica Da Da DaDa Nu Nu 
Dimensiuni cadru (mm)40 x 1000 40 x 40 40 x 40 40 x 40 40 x 40 40 x 40 35 x 35 
GalvanizareCadru si picioare Cadru si picioare PicioareNu Picioare Picioare Nu 
Reglare picioare cu frananu se aplicaDa Da Da Da Da Nu 
Pozitii montaj picioarenu se aplica rotativ, 4 pozitii rotativ, 4 pozitii rotativ, 4 pozitii rotativ, 4 pozitii rotativ, 4 pozitii rotativ, 2 pozitii 
Conexiune apa rezervor4 pozitii 4 pozitii 4 pozitii 4 pozitii 4 pozitii 4 pozitii 2 pozitii 
Valva alimentaredin alama, ultra silentioasa din alama, ultra silentionasa din alama, ultra silentioasa din alama, ultra silentioasa din alama, ultra silentioasa din alama,ultra silentioasa silentioasa 
Reglarea cotului de evacuare 3 pozitiiDa Da Da Da Da DaDa 
Montaj buton actionareFrontal Frontal FrontalFrontal si superior Frontal  si superiorFrontal si superior Frontal 
Reglare debit apa (litri)2/4 , 3/5 sau 3/6  2/4 , 3/5 sau 3/6 2/4 , 3/5 sau 3/6 2/4 , 3/5 sau 3/6
2/4 , 3/5 sau 3/6
2/4 , 3/5 sau 3/6  3/5 sau 3/6
Garantie10 ani integral25 ani cadru, 10 ani acccesorii 10 ani integral 10 ani integral 10 ani integral 10 ani integral 10 ani cadru, 3 ani accesorii 

Galerie foto

Articole asemanatoare

Noile seturi de rezervoare incastrate All In One Cersanit
Noua gama de accesorii de baie Neo Everline sunt realizate din aliaj metalic masiv, dublu cromat. Formele rotunjite, adauga o doza de minimalist pentru un design ...