Se incarca...

Stimati clienti!
Din cauza numarului foarte mare de comenzi primite in ultima perioada, durata de procesare a unei comenzi poate sa ajunga la 4 zile!
Va multumim pentru intelegere!

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 26 Septembrie! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 26 Septembrie este de Miercuri 23 Septembrie ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Noile panouri radiante Eldom cu ecran color TFT


Panou radiant de perete Eldom RH10N, 1000W, digital, ecran color TFT

SUPER ECONOMICE - economisesc energie si bani avand eficacitate energetică de 38%

 • CONTROL DIGITAL INTELIGENT inovator prin display TFT color, elegant de 1.8".
 • PROGRAMATOR SAPTĂMANAL - puteti programa regimul de funcţionare al convectorului, pentru o perioada nelimitata de timp, dupa zile si ore, cu temperaturi diferite, in functie de regimul Dvs. individual sau in functie de orarul cu incadrarea in pretul cel mai mic al energiei electrice.
 • Functia de „FEREASTRA DESCHISA" - functia pentru recunoasterea ferestrei sau usii deschise care opreste incalzitorul temporar si economiseste din consumul de energie electrica.
 • AUTOREGLAREA PUTERII - in momentul in care se apropie temperatura programata de Dvs., controlerul reduce treptat puterea incalzitoarelor pentru a economisi energie electrica.
 • REGIM „SOMN" - După activarea sa, acest regim va reduce temperatura setata in cadrul a 2 ore si se va reactiva in mod automat după inca 5 ore. Acest regim al convectorului asigura inca o posibilitate pentru economie de energie electrica fara a va lasa la rece.

VIATA LUNGA - convectoarele ELDOM sunt construite nu cu unul, ci cu doua radiatoare din aluminiu cu striaţii duble. Acest lucru asigura un schimb de caldura mai bun si reduce incarcarea termica a elementelor de incalzire, garantand o viata de exploatare lunga.

SIGURANTA: Am prevazut numeroase protectii pentru ca Dvs. sa aveti siguranta si liniste pe parcursul intregii perioade de exploatare a convectorului:

 • Protecţie la cazaturi - electronica va intrerupe reteaua electrica automat
 • Protectie pentru copiii mici - blocheaza toate butoanele de pe panoul de control.
 • Protectie la umiditate, clasa IP 24 - la respectarea instructiunilor de exploatare aceste echipamente de incalzire pot fara probleme sa fie montate chiar si in bai.
 • Protectie impotriva inghetului - porneste dispozitivul pentru perioade scurte de timp daca temperatura in incapere scade sub 7ºС
 • Protectie in cazul intreruperii aprovizionarii cu curent electric - gestionarea electrica mentine setarile programate pentru o perioada de peste 24 de ore.
 • Protectie dubla impotriva supraincalzirii.

 CONFORT

- Design ultra subtire SLIM - o grosime de numai 59 mm
- Puteti urmari energia electrica consumata de dispozitiv pe parcursul a ultimelor sapte zile.
- Stocarea informatiilor privind temperatura medie a camerei pe ore, de la ultimele patru zile.
- Interfata cu versiuni in limbi diferite
- Stabilirea luminozitatii ecranului si reglarea treptata a puterii de luminare
- Functionare silentioasa

Date tehnice

 • Puterea nominala (kW)    1/1.5/2/2.5/3
 • Suprafata de incalzit [м²]    8 - 14/12 - 18/16 - 22/ 20 - 26/24 - 32
 • Volumul de incalzit [м³]    20 - 35/30 - 45/40 - 55/50 - 65/60 - 80
 • Inaltimea x Latimea X Adancimea [mm]    480 x 716 x 59/480 x 916 x 59/890 x 1116 x 59/890 x 1366 x 59/890 x 1566 x 59

Galerie foto

Articole asemanatoare

De-a lungul anilor am primit numeroase intrebari referitoare la instalatia termica. Multe dintre ele au vizat alegerea centralei si, desigur, a caloriferelor, dar...
Poate te intrebi de ce sa iti iei o pompa de caldura Eldom. Acest articol te va informa de ce pompele de caldura Eldom reprezinta o solutie de incalzire de luat i...
Pe langa clasicele boilere electrice ce incalzesc apa cu ajutorul rezistentelor, acum poti gasi pe piata si pompe de caldura aer-apa. In acest articol iti prezent...
Utilul iti ofera cateva sfaturi precise privind alegerea corecta a unui calorifer din otel. Citeste aici!
Noile Instante apa calda E41 si E71 de la Eldom
Panourile solare pentru incalzire ACM Eldom reprezinta cea mai ieftina solutie de incalzire a apei calde