Se incarca...

Urmatoarea incarcare din fabrica Cersanit este programata pe 31 Mai ! Ultima zi pentru plasare comanda pentru incarcare 31 Mai este de Luni 27 Mai ora 9! Comenzile sosite dupa aceasta data se vor procesa pentru incarcarea urmatoare!

Ai super pret la Atomizor JOKA 20 litri cu tija, 750W, 8 l/min - Vezi pretul aici

Noile Instante apa calda E41 si E71 de la Eldom

Eldom a lansat noile instante electrice pentru apa calda E41 si E71.

Beneficiile gamei:

1.Pentru instalarea în bucătării şi în zone fără instalaţie existentă de apă caldă. Se va monta în punctul de utilizare.
2.Complet asamblate pentru instalare. Nu este nevoie de a cumpăra robinet suplimentar sau racorduri.
3.Dimensiuni compacte.
4. Încălzeşte apa în momentul în care trece prin aparatul, astfel încât probabilitatea de pierdere de căldură de la rezervor este complet eliminată.
5. Foarte uşor de instalare - se monteaza direct la conducta de apă rece.
6. Robinet de metal cu troliu ergonomic.
7. Comutator luminos rezistent la apă.
8. Echipat cu cablu si ştecher "Schuko".
9. Funcţionează în curent monofazat.
10. Patru niveluri de protecţie:
1. Protecţia împotrivă şocurilor electrice - toate piesele din metal şi elementele conductoare a boilerului sunt împământate cu cabluri de impamantare pe clema de protecţie a dispozitivului.
2. Protecţie împotriva supraîncălzirii prin reglarea intervalului temperaturii de încălzire a apei - în încălzitoarele de apă sunt instalate şi setate din fabrică dispozitive cu termostat, care menţin automat temperatura apei în anumite limite. După atingerea temperaturii setate, termostatul întrerupe circuitul de alimentare a încălzitorului
3. Protecţie împotriva scăderii presiunii în reţeaua de alimentare cu apă – incălzitoarele sunt echipate cu un sistem de protecţie de încredere, prin care în cazul scăderii a presiunii sau oprirea debitului de apă în reţeaua, incălzitoarele nu pornesc.
4. Protecţie împotriva supra-presiunilor – în boilerul este încorporată o supapă specială care protejează aparatul de o posibilă creştere a presiunii apei în rezervor, peste o anumită valoare. În acest caz, membrana supapei se rupe şi prin ţeava de evacuare, apa se scurge afară.

Date tehnice E41 / E71

Puterea nominală (kW) 3,5 / 6.5 
Tensiunea nominală (V) 220-230 V
Presiune intrare Mpa 0,2 - 0,8
Montare Pentru bucătărie
Clasa de randament energetic A
Consumul anual de energie electrică [kWh] 482 / 496
Profilul de sarcină XXS / XS
Înalţimea x Lăţimea X Adâncimea [mm] 232 x 145 x 85 / 232 x 145 x 85
Masa [kg] 1.8 / 2


Produse recomandate

Articole asemanatoare

Panourile solare pentru incalzire ACM Eldom reprezinta cea mai ieftina solutie de incalzire a apei calde
CONTROL DIGITAL INTELIGENT inovator prin display TFT color, elegant de 1.8". PROGRAMATOR SAPTĂMANAL - puteti programa regimul de funcţionare al convectorului,...